Történt már meg, hogy a babátok megette a saját kakiját?
2 percre hagytad magára, bárkivel megeshet, még a tökéletes családokban is!
Nálunk is volt egyszer, hogy mire beértem, a két éves fiam leszedte magáról a pelenkát, de szerencsére nem kóstolt bele...
Szerintem hívd fel a védőnőt, ha vele megvan a bizalmas viszonyod, esetleg a gyerekorvost!
Nem hiszem, hogy túl nagy baja lenne tőle, de azért egy telefont megér!
OFF Miért nekem írogattok, én nem kérdeztem semmit, a kérdezőnek írtam valamit.
OFF Azt mondjuk nem értem hogy függ össze az önállóság, a szüleid munkája és az hogy lakmároztál a sz@rból.
Részemről ennyi, nem olvasom a továbbiakat, megint le lettem pontozva azért, mert nem eszik a gyerekem a pelenkából, no comment.
Az enyémekkel még nem, bár olyan már volt, hogy belenyúltak peluscsere közben :)
Viszont gyerekkoromban az történt, hogy járókában voltunk a bátyámmal, míg a "szerencsére cseppet sem tökéletes" édesanyám a lakásban főzött, és állítólag levettük rólam a pelust és mindent összekentünk a kakival. Valószínűleg jutott mindenhová... :)
És íme itt vagyok, teljesen egészségesen, bár egy kicsit lökött vagyok, de semmiképpen sem sz@rrágó :)))
OFF: a "kedves" 59%-osnak üzenném, hogy ugyan gondolkozzon már el, hogy talán nem véletlenül lett 59%-os!!!! Kicsit visszavehetne az arcából, akkor talán nem pontozná le mindenki... Képzelem, milyen "jó fej" lehet élőben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!