Miért kel fel? 11 hós babánk 2 hónapja formán hajnali fél egy fél kettő környékén felébred.
Igazából a mozgásfejlődése kicsit stagnál egyedül nem sétál de ha foghatja az ujjamat akkor lépeget,nagyon óvatos..
Mászik ezerrel,meg a bútorok mentén megy de egyedül egy árva lépést sem tenne meg :)
8 foga kinnt van én nem látom hogy fehéredne az íne, bár nehéz dolgom van mert nem igen engedi álmában szoktam túrkálni a fogacska után a szájába, de semmi...
Nos tegnap este megoldódott a rejtély!!!!
Vettem a bébinek Nestlé junior vaniliás tejital és lám reggel fél nyolcig horpasztott a drága pedíg csak 3 kanál tápszert cseréltem ki vele.... :) Igaz csak 1 éves kortól ajánlott....Azért írom hogy stagnálni látom mert ezt csinálja már lassan 2 hónapja...inkább a finom motoros mozgását vélem fejlődni..Nos a lényeg hogy a felébredéseket orvosoltuk :)
Nagyon szépen köszönöm a kommenteket sokat merítettem belőlük!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!