Miért kel fel? 11 hós babánk 2 hónapja formán hajnali fél egy fél kettő környékén felébred.
Szia!
Nem hinném hogy a foga vagyis nem látni most,általában figyelgetem neki ...Illetve az valahogy más volt akkor olyan fájdalmasan nyöszörgött..Nem tudok rájönni mi lehet a baj..
Éhes lehet? de reggel miután már nem alszik vissza és kiveszem az ágyából még játszik egy bő fél órát és csak utána kéri a tápit..
2 hete bújt ki a nyolcadik fogacska :)
1 hónap alatt szegénykémnek 6 bújt ki majdnem egyszerre...
Jó babázást,és nyugodt fogzást nektek! :)
Írjatok mert tanácstalan vagyok :(
A szeparációs félelem 5 hónapos kor körül kezdődik és 1-1,5 éves kor táján a legerősebb. Az én kisfiam is ilyenkor ébredt fel a leggyakrabban éjszaka. Először Én is azt gondoltam, hogy valamilye fáj, szomjas, stb...
Aztán elmúlt a dolog, majd 2 éves kora körül ismét felébredt éjszakánként, de akkor már 3-4 alkalommal.
Most 26 hónapos és ha egy kicsit nem lát, már ,,mammázik":-))), akkor is, ha az apukájával vagy a nagyijával van. Persze nem minden gyermeknél egyformán jelentkezik a szeparációs szorongás. Egyébként a sötéttől is ilyenkor kezdenek félni. Ezek nem a ,,rossz nevelés" következményei, hanem természetes dolgok!
Igazából egy napi étrendünk a következőképpen alakul:
Reggeli: 260ml tápszer majd 2 szelet kenyér mikor mivel a tetején (májas,sonka vaj,sajtika)
Tízórai:valami gyümi keksszel és 2 doboz aktiviával keverve vagy túró a reggeli függvénye is mit kap
Ebéd :Általában amit mi eszünk csak natúrabban kb 300 g
Uzsi:gyümi amit egyedül el tud majszolni Álltalában ez 1 banán 1 alma és 2-3 keksz
Vacsi: 19 kor maradék főzi vagy ebéd aztán pancsi
20.30 körül pedíg 240-260 ml tápszer
A védőnőnk és a dokink szerint elképzelhetetlen hogy éhes lehet ezért sem kínáltam enni este...Vagy előfordulhat esetleg valamiféle növekedési ugrás??
Tegnap méreckedtünk 77 cm és 10560gramm 11 hós 5 napos
Ezek után még éhes lehet szerintetek?
Mit adhatnék neki vacsira ami kellőképpen elcsapja a kis pocakját?
Szerintem a leírtak alapján biztos nem éhes!
A fogzással hogy álltok? Vagy lehet még a mozgásfejlődés miatt, ha mostanában kezdett el járni, lépegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!