Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért kel fel? 11 hós babánk...

Miért kel fel? 11 hós babánk 2 hónapja formán hajnali fél egy fél kettő környékén felébred.

Figyelt kérdés
(3 hónapos kora óta végig pihizte az éjszakákat eddig. ) Inni nem akar hiába kínálom, ha pedig vissza altatom 30 percenként felsírdogál. De legjobb esetben is óránként feláll a kiságyban és sírdogál.
2011. ápr. 4. 16:48
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Az en kislanyom is 11hos es minden ejjel felebred egyszer ketszer amikor a foga faj tobbszor is nem lehet hogy nalatok is a zizikek jonnek? Egyebkent nektek hany fogatok van? mert nekunk csak ketto kitartast nektek
2011. ápr. 4. 17:02
 2/15 A kérdező kommentje:

Szia!

Nem hinném hogy a foga vagyis nem látni most,általában figyelgetem neki ...Illetve az valahogy más volt akkor olyan fájdalmasan nyöszörgött..Nem tudok rájönni mi lehet a baj..

Éhes lehet? de reggel miután már nem alszik vissza és kiveszem az ágyából még játszik egy bő fél órát és csak utána kéri a tápit..

2 hete bújt ki a nyolcadik fogacska :)

1 hónap alatt szegénykémnek 6 bújt ki majdnem egyszerre...

Jó babázást,és nyugodt fogzást nektek! :)

Írjatok mert tanácstalan vagyok :(

2011. ápr. 4. 17:16
 3/15 anonim ***** válasza:
HUH de jo nektek 8fogacska en is nagyon varom mar de nem akarnak kibujni >szerintem probald meg a tapit ejszaka lehet hogy utanna vissza alszik meg mindig jobb mint a siras
2011. ápr. 4. 17:31
 4/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is próbáld meg tápszarrel visszaltatni és ha nem kel fel utánna akkor éhségtől csinálja,akkor meg következő este adj neki valami táplálóbb,nehezebb,több vacsit!leírnád az étrendeteket?
2011. ápr. 6. 13:57
 5/15 anonim ***** válasza:

A szeparációs félelem 5 hónapos kor körül kezdődik és 1-1,5 éves kor táján a legerősebb. Az én kisfiam is ilyenkor ébredt fel a leggyakrabban éjszaka. Először Én is azt gondoltam, hogy valamilye fáj, szomjas, stb...

Aztán elmúlt a dolog, majd 2 éves kora körül ismét felébredt éjszakánként, de akkor már 3-4 alkalommal.

Most 26 hónapos és ha egy kicsit nem lát, már ,,mammázik":-))), akkor is, ha az apukájával vagy a nagyijával van. Persze nem minden gyermeknél egyformán jelentkezik a szeparációs szorongás. Egyébként a sötéttől is ilyenkor kezdenek félni. Ezek nem a ,,rossz nevelés" következményei, hanem természetes dolgok!

2011. ápr. 6. 16:05
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem éhes, legalábbis a szakkönyvek is ezt írják, ha a gyerek éjjel 1-2 körül felkel. Este adjál neki táplálóbb vacsorát, esetleg este 6kor vmit, amit már megeszik és fürdés után a szokásos vagy egy kicsit több tápszert.
2011. ápr. 6. 22:22
 7/15 A kérdező kommentje:

Igazából egy napi étrendünk a következőképpen alakul:

Reggeli: 260ml tápszer majd 2 szelet kenyér mikor mivel a tetején (májas,sonka vaj,sajtika)

Tízórai:valami gyümi keksszel és 2 doboz aktiviával keverve vagy túró a reggeli függvénye is mit kap

Ebéd :Általában amit mi eszünk csak natúrabban kb 300 g

Uzsi:gyümi amit egyedül el tud majszolni Álltalában ez 1 banán 1 alma és 2-3 keksz

Vacsi: 19 kor maradék főzi vagy ebéd aztán pancsi

20.30 körül pedíg 240-260 ml tápszer

A védőnőnk és a dokink szerint elképzelhetetlen hogy éhes lehet ezért sem kínáltam enni este...Vagy előfordulhat esetleg valamiféle növekedési ugrás??

Tegnap méreckedtünk 77 cm és 10560gramm 11 hós 5 napos

2011. ápr. 7. 11:38
 8/15 A kérdező kommentje:
Ami lemaradt a tápszert nem eszi meg magában ezért egy kis trükk az utolsó két kanál tápot kiváltottuk neki 2 kanál vaníliás tejpéppel..
2011. ápr. 7. 11:41
 9/15 A kérdező kommentje:

Ezek után még éhes lehet szerintetek?

Mit adhatnék neki vacsira ami kellőképpen elcsapja a kis pocakját?

2011. ápr. 7. 14:21
 10/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a leírtak alapján biztos nem éhes!

A fogzással hogy álltok? Vagy lehet még a mozgásfejlődés miatt, ha mostanában kezdett el járni, lépegetni.

2011. ápr. 10. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!