Meddig kell fertőtlenítenem a babám edényeit?
Figyelt kérdés
6.5hónapos2009. febr. 27. 17:53
1/4 anonim válasza:
Szerintem már elhagyhatod. Én sosem fertőtlenítettem, mert 6 hós korig nem is volt edénye, kizárólag szopizott. Mikor bevezetésre kerültek az ételek, akkor nem sterilizáltam az edényeket, szerintem már elég nagyok.
De gondolom mindenki másképp csinálja.
2/4 anonim válasza:
Az enyém is ennyi idős, én már jó ideje csak mosogatok. Ha kap valami új játékot, azt sterilizálom folyadékban, akkor szoktam mellédobni a cumisüveget, de nem látom sok értelmét, mert úgyis mindent a szájába vesz.
3/4 anonim válasza:
én is csak mosogatom az edényeit. annyit megteszek, hogy van egy külön mosogatószivacs, az ő tálkájához, üvegéhez azt használom, hogy véletlenül se keveredjen rá valami olyan ételmaradvány, ami bajt okozhat. Cumisüvegeket néha sterilizálom, de azt sem naponta, mivel már csak 2-szer eszik tápszert egy nap, amúgy csak gyümölcslevet iszik belőle.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor marad a mosogatás.:-)
2009. febr. 27. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!