Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig kell fertőtlenítenem a...

Meddig kell fertőtlenítenem a babám edényeit?

Figyelt kérdés
6.5hónapos
2009. febr. 27. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem már elhagyhatod. Én sosem fertőtlenítettem, mert 6 hós korig nem is volt edénye, kizárólag szopizott. Mikor bevezetésre kerültek az ételek, akkor nem sterilizáltam az edényeket, szerintem már elég nagyok.

De gondolom mindenki másképp csinálja.

2009. febr. 27. 18:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém is ennyi idős, én már jó ideje csak mosogatok. Ha kap valami új játékot, azt sterilizálom folyadékban, akkor szoktam mellédobni a cumisüveget, de nem látom sok értelmét, mert úgyis mindent a szájába vesz.
2009. febr. 27. 18:03
 3/4 anonim ***** válasza:
én is csak mosogatom az edényeit. annyit megteszek, hogy van egy külön mosogatószivacs, az ő tálkájához, üvegéhez azt használom, hogy véletlenül se keveredjen rá valami olyan ételmaradvány, ami bajt okozhat. Cumisüvegeket néha sterilizálom, de azt sem naponta, mivel már csak 2-szer eszik tápszert egy nap, amúgy csak gyümölcslevet iszik belőle.
2009. febr. 27. 19:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akkor marad a mosogatás.:-)
2009. febr. 27. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!