Yorkim hasát megvágta ollóval a kutyakozmetikus. Kell valamivel fertőtlenítenem?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki a seb mintha, egy darab bőrt kivágott volna. Kb borsó nagyságút.2010. ápr. 21. 17:41
1/5 anonim válasza:
betadine , de a kutyakozmetikusnak illett volna fertőtlenítenie...és remélem, nem fizettél neki :(
2/5 anonim válasza:
Én is a Betadinet ajánlom, az nem csíp.Javulást szegénykének!
3/5 anonim válasza:
hogy tudta egyáltalán megvágni???? az én izgő-mozgó, félős kis ebemet nem vágta meg a kozmetikus, igaz, azt mondta csaj, hogy a szeme körül nem vág neki, nehogy valami baj legyen, de egyetértettem vele :), minden máshol tökéletes lett :)
4/5 A kérdező kommentje:
Én sem értettem miért ollóval vágta, a régi kutyakozmetikusunk (elment szülni sajnos, azért kellett váltani) nyírógéppel csinálta, az nem veszélyes.
2010. ápr. 21. 18:32
5/5 anonim válasza:
az enyémbe is rendszeresen belevágnak a géppel, pedig most már 3 különböző kozmetikusnál voltam. mindig tele van apró pici kis sebekkel. pedig nem is izgő-mozgó, a szeme körül én szoktam lenyírni a szőrt és érdekes és nem vágok bele neki!!
úgy döntöttem, inkább veszek én egy gépet, mert nem kell, hogy állandóan szadizzák.
amúgy betadine és nem szabad nyalnia. de ne is kötözd be, mert akkor nem levegőzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!