Kecskemét. Dévény-módszer. Vélemény?
Szia
En egyszeruen nem kaptam hozzajuk idopontot.
1 honapig voltunk csak MAgyarorszagon es pont karacsonykor.
Igy nem tudtak elvalalni, de nekem Bartfai Anitata is Minda Andreat dicsertek sokan.
Voltunk korai fejleszton Szucsne Valinal, de az igaz attorest egy gyermekgyogytornasz hozta meg Surugli Nikolett.
Ot barmikor barkinek szivesen ajanlom, de O is eleg elfoglalt.
Cegleden voltunk egyszer Devenyesnel (valamilyen Mariann) de nekem jobban teteszett a gyogytornasz modszere.
Szia!
Mi Nagy Györgyihez jártunk,nagyon kedves,aranyos szakember.Nem tudom dolgozik-e már,nemrég szült!
7:33-as vagyok. Mi Minda Andreához jártunk fél éven át, sajnos csak havi egyszer, mert nagyon sok a gyerek, és nem tudott előbb fogadni.Nekem nem volt vele semmi bajom, a kicsi persze végig ordította az egészet, de minden alkalom után csinált valami újat.Az első alkalom után megtanult oda-vissza gurulni, de olyan sebességgel, hogy csak kapkodtunk a fejünk után.A második alkalom után megtanult kéztámasszal ülni, és kúszni kezdett, amit sokáig csinált.És mászni is megtanult.Ő világított rá arra, hogy enyhén hypoton a lányom, mert ezt se a gyerekorvos, se a védőnő, senki nem vette észre. ( az újszülött osztályon se tűnt fel senkinek ) Hozzáteszem, én minden nap lelkesen csináltam vele a feladatokat, amiket mondott.Pedig sírt, napjában többször sírva kellett fakasztanom a saját gyerekemet, de vasárnap is, ünnepnap is, vendégségben is tornáztattam.Amióta mászik, nem kell már járnunk, most HRG-re viszem, heti egyszer, ez ingyenesen jár neki.15 hónapos most, és ott tartunk, hogy 2 hónapja kapaszkodva lépeget bútorok mentén, ha fogjuk a kezét, és a járássegítővel egyedül is, bár nem igazán érdekli.Most az önálló állással próbálkozik, de nem indult még el.Türelmesen várok, mert neki lazábbak az izmai, nem tehet róla.És mellé még bátortalan is.
Az tényleg zavaró volt, hogy kezelés közben folyton telefonált, a lányom sokszor levegőt se vett, úgy üvöltött, és hát valljuk be, tényleg drága..Mielőtt először mentünk, rákérdeztem, mennyi egy óra.Mondta, hogy 4000 ft.Oké, de nálam egy óra minimum 45-60 perc, és fél óra után tényleg mindig abbahagyta.Egyébként nem hinném, hogy Bártfai Anita olcsóbb lenne, a Dévényesek sokat kérnek mind.A Locskai Mariannról meg úgy tudom, a védőnőm elmondása szerint, hogy nincs képesítése Dévény tornára.Nagy Györgyiről semmit nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!