Hasfájásra mi vált be anyatejes babánál?
Figyelt kérdés
Tudom már elcsépelt a kérdés, de az utóbbi napokban már elviselhetetlen a fiam. Vagyis nem ő szegénykém, hanem ez a hasfájás. 2 hónapos múlt és minden szopinak hatalmas ordítás a vége, elkezd enni és 2-3 perc múlva kiköpi, rángatja a lábát és sikítva sír. Eddig még kordába tartottuk ezt a pocak dolgot, de 4-5 napja ez megy minden etetésnél, kivéve hajnalban meg reggel. Sokszor nem is eszik csak azt a pár kortyot, utána persze hamar megéhezik és kezdődik elölről. Gondolom ez sem tesz jót a pocaknak. Lehet valamit ezzel kezdeni. Lassan már csak vízen és kenyéren élek, hogy ne fájjon neki, de így sem jó! Bármit eszek fáj és fáj! Úgy sajnálom szegényt!2011. ápr. 3. 22:07
11/11 A kérdező kommentje:
Őt zavarja, és még a sírás sem mulasztja el neki néha. Tegnap kaptuk a 2 hós oltást, megbeszéltem a dokinénivel, hogy ha csuklik cici helyett vizet kapjon.
Amúgy most 2 napja egész jó a helyzet, lehet csak én ettem valamit ami nem tetszett a pocinak!
2011. ápr. 6. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!