Van aki 3-4 hónapos korban elkezdte a hozzátáplálást?
Babám tápszeres, nem akarom hogy 6 hónapos koráig azt kapja, csak fújja fel és nem is elég neki.
Annak idején mi is kaptunk ennyi idősen szilárd kaját, mégsincs semmi bajunk, allergiásak sem vagyunk..
Légyszi olyanok ne szóljanak hozzá akik azt hajtogatják hogy anyatej így meg úgy, én sajnos nem tudok szoptatni akármit próbáltam nem indult be a tejem.
Ha tápszeres a babád, 4 hónaposan nyugodtan elkezdhetetd a hozzátáplálást.
Nekem is kevés volt a tejem sajnos, 4 hónaposan már csak tápszert kapott, így elkezdtük a hozzátáplálást. Almalével kezdtük, aztán reszeltem almát. A lényeg, hogy amit először kóstoltok mindig csak 1-2 kanállal kapjon, hogy tudd, nem allergiás-e, vagy hasfájós tőle.
Alma után jöhet a barack (először lé, bár én rögtön pürét adtam belőle már), aztán sütőtök, krumli.
Ne ijedj meg, ha az elején fintorog, esetleg öklendezik is, csak azért van, mert még szokatlan neki az új íz, az új állag és a kanál is.
Sok sikert és jó étvágyat a babádnak! :)
Most ugy csinalom hogy 2 naponta kap valamit. Adhatom neki minden nap? Es a babarizst hogy csinaljatok? Folyosra hogy meg tudja ini cumisuvegbol vagy surure hogy kanallal egye? Eloszor csak napi 1x adjak neki szilardat vagy kaphat ebedre puret, vacsorara meg babarizst?
Koszi a valaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!