Mitől lehet az, hogy babámnak alkoholos a lehelete?
Hirtelen az jutott eszembe,hogy olyan mint a cukorbetegeknek de azért nem olyan erősen tehát nem vészes csak egy kicsit érezni!
10,5 hós
Hétfőn azért felhívom a dokit csak addig tapasztalatokat gyűjtök!
Nézd az én fiammal 2-szer voltam kórházban illetve most hogy cukorbeteg, hányás után azonnal vinni kell, úgyhogy szakértője vagyok a kiszáradásnak is meg a cukorbetegségnek is.
És míg nem volt cukorbeteg, sajnos nálunk is az okozta a bajt (ROTA és Calici fertőzése volt, nemcsak úgy kiszáradt, nehogy megijedj) hogy vízzel itattam, mert nálunk sem megy sem a tea sem a cukros üditő. És onnan tudom, mert elmagyarázták, a víz átmegy rajta, kell a cukor. És most, hogy cukorbeteg 3-szor száradt már ki és még így is cukros infuziót kap kiszáradás esetén, pontosan ezért.
Úgyhogy sajnos megtanultam, cukor kell ilyen esetben.
De ha nem volt beteg, kiszáradás kizárva.
ha nincs sok pisi, ivás, evés, fogyás, akkor a cukorbetegséget is kizárhatod.
Valami más okozza. Lehet csak úgy érezted, vagy akkor átmenetileg kevesebb folyadékot, szénhidrátot evett és azért. Ez egyébként annak a jele, hogy a zsírt bontja a szervezete, de ha nem beteg, nem hány, nincs hasmenés, jó kedélyű, akkor nem kell vele törödni. Ja igen, ha tényleg nagy mennyiségben bontja a szervezet a zsírt, akkor fáj a hasa. De most nézem, 10,5 hónapos, nem panaszkodhat. De látni rajta azonnal, valahogy rosszkedvűnek néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!