Ezt már nagyon nem birom. Altatás? Hogy csináltátok?
Babafüggő is ,nem szabad hibáztatni magadat!
Ha sír menj be hozzá,simogasd meg, utána hagyd magára!Ezt lehet hogy 3-4 szer is meg kell tenned mire elalszik!Pár nap alatt megtanulja...
Én 3 hónapos korában tanítottam meg,azóta nyugtom van éjjel-nappal!:)
Ha túl fáradt,akkor is nagyon nehezen tudnak elaludni...nem szabad túlfárasztani sem!
A forgolódással nem tudsz mit tenni,minden baba így csinálja!
Sok sikert,és türelmet!:)
Én nem értek egyet ezzel a hagyd sírni dologgal. Ez nem tanítás hanem idomítás, és csak azt látja a gyerek hogy felesleges sírni, nem segít senki. Ezért hallgat, de ugyanúgy felébred és fél. Lehet hogy nyugtod van éjjel, de a gyereked nem nyugodt, még ha úgy is látszik. :(
Amúgy nem értem ezt az új divatot hogy miért kellene egyedül elaludnia egy 5 hónapos babának. Még alig több mint feleannyit élt idekint mint a pocakban. Nyiulvánvaló hogy szüksége van az anyjára a megnyugváshoz.
Én magam mellé vettem ilyenkor a lányaimat. A nagy 4 éves, 2 éves korától semmi gond az alvásával, és addig is annyi hogy velünk aludt. A kicsim 16 hónapos, Ő még cicin alszik el, utána a saját ágyába rakom. éjjel 2-3 óra körül átviszem az ágyunkba ott szopizik, és alszunk tovább. Ezt is el fogja hagyni később és kész. Nekünk így jó. Én nem hagytam sírni egyikőjüket sem. Nem is bírnám, és ugyan kinek jó? Nekem nem, mert megszakad a szívem. Neki nem, mert rájön hogy nem számíthat rám, és sérül a bizalom, a tesónak sem, mert ő is felébred.
18:54-es hozzászólónak:
Én sem hagytam sírni a picikémet...bementem hozzá megnyugtatni minden alkalommal, amikor elkezdett sírni!Félre értettél!
...ja,és még annyit,hogy:
Ha nem nyugodt a gyerekem,akkor miért alszik napközben 2 alkalommal 1,5 órát????21:30-tól 7:00 óráig alszik!Egész nap jókedvű,úgy gondolom hogy kiegyensúlyozott baba!
Szerintem az nagyonnem jó,ha csak 2 éves korától alszik nyugodtan!
Tegnap egész éjszaka azt csináltam, bementem hozzá, visszafordítottam hasra, megsimoggatm, elaludt, lefeküdtem 5 perc után kezdtük az egsézet előről, mert ő hátra fordult és sírt. És ez ment egész éjszaka.
Nem akarom,hogy egyedül aludjon el,csak kérdeztem,hogy forgolódásra van e valami tippetek, vagy majd megszokja és akkor tud nyugodtan aludni:)
Nem hagyom én se sírni, de szerintem előbb utóbb meg kell tanulnia egyedül aludni.És már köztünk sem alszik jól, mert eddig a hajnali szopizáskor ott marad, de forog, ide oda msázkál álmában és köztünk nem fér el:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!