Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális ha nagyon hangosan...

Normális ha nagyon hangosan dolgozik a babám pocakja?

Figyelt kérdés
Iszonyatosan kuruttyol.Sajna nekem is mert vastagbélgyulladásom van.Szopizik még,de most elkezdtem a hozzátápit.5 hós a picim és még sosem csinált ilyet a pocakja
2009. febr. 26. 21:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mit evett és mennyit? Lehet, hogy eleinte nehezen fogja a gyomra "bevenni" az újfajta dolgokat. elsőre ne ijedj meg, főleg, ha nem látszik rajta, hogy rosszul lenne!
2009. febr. 26. 21:14
 2/12 anonim ***** válasza:
8%

nem normális, fel fog robbanniiiiiiii

bocs de lefárasztanak ezek az idióta kisgyerekes kérdések mindne hülyeségért

2009. febr. 26. 21:14
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
2. válaszolónak: ha idegesít, nem kell rá reagálni! szerinted ettől megnyugszik egy ijedt szülő???
2009. febr. 26. 21:16
 4/12 A kérdező kommentje:
Azért vagyok ideges mert már egy hete véres hasmenésem van de a doktornő azt mondta hogy a kicsinek nem lesz baja nyugodtan szoptathatom.Sütőtököt evett almával.Köszi a válaszokat
2009. febr. 26. 21:19
 5/12 anonim ***** válasza:
szerintem a kajától csinálja, mert más, mint amit eddig evett. de most este kezdte el?? v egész nap csinálta? vacsira adtad a szilárdat?
2009. febr. 26. 21:24
 6/12 A kérdező kommentje:
Most este kezdte.17-30-kor adtam neki.Azt olvastam hogy napi 2 szer ehet gyümöcsfélét.A védőnő is azt mondta még az almánál hogy adjam neki du-n hogy estére több legyen a tejcsim
2009. febr. 26. 21:26
 7/12 anonim ***** válasza:
és ma evett először szilárdat? vagy már kóstolgatja napok óta?
2009. febr. 26. 21:27
 8/12 A kérdező kommentje:
De tegnap már adtam neki de-t ugyanezt azért mertem neki most du-n adni mert tegnap semmi baja nem volt tőle.
2009. febr. 26. 21:28
 9/12 anonim ***** válasza:
lehet, h a tök új neki, inkább olyat adj neki du, amit már megszokott. gondolom picit nehezebben emészti.
2009. febr. 26. 21:29
 10/12 A kérdező kommentje:
Igy kezdtük:Alma,Barack,alma-barack,banán,szilva és tegnap a sütőtök.Erre gondoltál?
2009. febr. 26. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!