10 hónapos babának milyen ételeket adtok ebédre?
Figyelt kérdés
Légyszi írjatok már pár jó ötletet amit előre el tudnék készíteni, le szeretném fagyasztani, és lehetőleg sárgarépa vagy sütőtök ne legyen benne. Előre is köszönöm.2011. ápr. 1. 17:02
1/2 mrsfeeney válasza:
Szia, en mar adok neki darabos etelt, mivel van 7 foga es nagyon szeret ragni, a pempos allagtol meg kirazza a hideg.
Szoval, lesutott csirkemellet kis falatkakra vagva, esetleg valami fozelekkel (krumpli, spenot, vagy kelkaposzta..).
Nagyon szereti a hazi paradicsomszoszt egy kis kifott betutesztaval, vagy rakott karfiolt.Szereti a sult vagy fott virslit is , kis darabokban elcsipegetni.
Huslevest szoktam en is lefagyasztani es akkor azt kap a benne levo csirke husival.
Igazabol amit mi eszunk abbol mindig kap valamit persze nem a nagyon fuszeres vagy csipos etelekbol.
Minel izesebb az etel annal jobban megeszi.(de ez lehet csak az en babamnal van igy.)
remelem adtam egy ket otletet
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Az én babám is szereti a darabos ételeket. Neki is van már 6 foga. Én eddig nem mertem neki adni rakott karfiolt és társait. De akkor én is megpróbálom hátha fog neki ízleni. A húslevest szereti. Még egyszer köszönöm, sokat segítettél!
2011. ápr. 2. 09:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!