Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit válasszak babám hordozásáh...

Mit válasszak babám hordozásához? Mei tai-t, kendőt, vagy kengurut?

Figyelt kérdés
Érdekelne a tapasztalatotok! Mennyi idősnek ajánljátok? Mikor használjátok? Egyfolytában? Linket ne küldjetek, mert rengeteg helyen körülnéztem már. Gyermekem most lesz négy hónapos, picike még, súlya 5 kg körül van. Nekem a me tai eddig a legszimpatikusabb, de még vacilálok nagyon.
2011. ápr. 1. 10:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem MeiTaiom van. Imádom. Az első gyermekemnél kaptunk kölcsön egy kengurút, de nagyon fájt tőle a hátam. A mostani MeiTaiommal már a 3. gyermekemet cipelem. Jó, néha még a nagyobbakat is.
2011. ápr. 1. 11:08
 2/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok

A kendőt nem próbáltuk, nekem túl bonyolultnak tűnik.

2011. ápr. 1. 11:08
 3/8 anonim ***** válasza:
kengurutol le fog szakadni a derekad ahogy a kicsi nehezebb lesz, az en kisdedem most 10.5 kg, meg sem erzem mei tai-ban :-) nagyon jo es egyszeru
2011. ápr. 1. 11:24
 4/8 A kérdező kommentje:

További válaszadóknak: Márkák ne írjatok légyszíves.

Nem féltetek, hogy rosszul kötitek meg?

Köszi az eddigi válaszokat!

2011. ápr. 1. 11:24
 5/8 anonim ***** válasza:
22%

nekünk kengurunk volt, mind a két gyereknél.

majd később hátihordozó.

De tök mindegy, ha cipeszl valakit, akkor az nehéz, bármivben is hordozod.

2011. ápr. 1. 11:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekünk kendőnk és mei taiunk van!

Én a kendőt jobban szeretem,mert szinte végtelen lehetőség van vele :)

Amei taiban 3* hordoztam amíg a kendővel bátortalannak éreztem a hátamra kötni a lányom!

De nekem a lányom is és én is a kendőt szeretjük jobban! :)

De kényelmi szempontból (mármint a "cipelőnek") mindkettő kényelmes!

Csak szerintem a megszokás szólt a kendő mellett! :) 4 hetes korától hordozom, akkor volt 4,5 kiló!Most 11 és nekem nem fáj a hátam!

2011. ápr. 1. 11:58
 7/8 A kérdező kommentje:
A hát fájás mondjuk alkati kérdés is részben. Kengurut közben elvetettem, legalábbis azt a fajtát, amit a barátnőm hozott 1 órája, mert bonyolultak a csatok, meg az, hogy mit hova, olyan merevnek tűnik nekem.
2011. ápr. 1. 13:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Végül melyiket választottad? :)
2011. júl. 15. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!