Csak én találom furcsának ezt a család részéről?
Angliában élünk és még nem voltunk otthon, amióta megszületett a Kisfiunk. Hamarosan viszont utazunk haza, akkor lesz a gyermek 5 hónapos. Persze sokan szeretnék látni, rokonok, barátok, stb.
Amikor ez felmerül, akkor kérdezik, hogy melyik nap lenne nekünk jó? (A szüleimnél lennénk 2 hétig.) És hogy látogassuk meg őket.
Nem furcsa ez egy kicsit, hogy azt várják, mi utazzunk hozzájuk a babával? Nekem evidens lenne, hogy azt kérdezik meg, hogy meglátogathatnának e minket a szüleimnél.
Erre én mondtam, hogy a Szüleimnél leszünk és ott bárkit szivesen látunk, aki látni szeretne minket, erre furán reagálnak. Már 3 rokonnal is így volt.
Miért gondolják, hogy majd mi megyünk el mindenkihez, hogy megmutassuk nekik a babánkat?
N
Összetett kérdés.
Elve mi az első féléves időszakban nem is igen akartuk utaztatni és rokonokhoz vinni a gyereket, eleve a betegségek elkerülés véget.
Ha nem látták a rokonok, ismerősök akkor jogos, hogy látni akarják, de az tény, hogy a haverok nem szívesen jönnek szülőkhöz így, viszont rokonnak bele kell hogy férjen.
Én leszerveznék 1 napot a rokonoknak és 1-et a barátoknak.
Az adott napon szüleidnél vendégül látjátok a rokonokat, néhány órára egy kis ünnepségnél és akkor nincs puffogás.
Illetve haverokkal is leszervezni egy helyszínt így máskor.
De azt senki ne várja, hogy 5 hós gyerekkel körbe utazzátok egyenként a hozzátartózókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!