Fogzás! Van itt olyan anyuka akinek a babáját nem viselte meg a fogzás?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert nagyon sok negatív tapasztalatot lehet olvasni, és érdekel hogy van-e remény. :)2011. márc. 30. 19:05
1/8 anonim válasza:
Nem lehetett kisfiamnál észre venni hogy jön a foga, csak amikor már kibujt akkor láttam hogy hopp, van még egy fogunk. :)
2/8 anonim válasza:
Nekem a kislányomnál sem volt semmi probléma még a nyála sem folyt soha , a kisfiam néha nyűgös volt és nagyon rágcsálta az újját de semmi vészes nem volt.
3/8 anonim válasza:
Most 10,5 hós!1 hónapja van kint az alsó 2 foga amik úgy bújtak ki,hogy semmi előjele nem volt,az éjszakát ugyanúgy átaludta!(kopp-kopp)
Remélem a többi 18-al is így leszünk!
4/8 anonim válasza:
változó volt.nagy hisztik,átvirrasztott éjszakák nem voltak,rengeteget nyálzott,kissé ingerült,sírosabb volt,amikor már nagyobb lett nehezebben tűrte a fenyítést,idegesebb volt,és nem evett.volt olyan foga ami jobban érezhetőbb volt,volt amit észre se vettünk.Kicsi hősöm volt,mert nagyon sokszor láttam,hogy azért szenved,mégis elmaradtak a nagy sírások.
5/8 anonim válasza:
az nagyobbik gyerekemmel gyakorlatilag megúsztuk.
akkor vettem észre, hogy van foga, amikor koppant a kanál. és neki felül jött ki én meg csak alul néztem. az egyszeri éjszakai szokásos kelésén kívül semmi nem volt.
6/8 anonim válasza:
nekünk semmi, nem is tudom hogyan, mikor bújtak ki a fogaik. Mi még Dentinoxot sem használtunk, sírás, láz, hasmenés, akármi, átvirrasztott éjszaka nem volt egyáltalán.
7/8 anonim válasza:
10-én volt 1 éves a lányom és 12 foga van. Egy kis nyáladzás, rengeteg rágcsálás és kanál koppanáskor vettem csak észre a fogzást:).
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat. Tudtam én hogy lesznek pozitív példák is :) Remélem mi is ilyen szerencsések leszünk! Minden jót nektek!
2011. márc. 31. 07:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!