Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy jutunk el a mindent...

Hogy jutunk el a mindent fertőtlenítésből oda, hogy a baba a lakásban mászik, és azzal játszik, amit talál?

Figyelt kérdés
Persze ésszerű keretek között. Babám most kezd mászni, de félek kirakni a járókából. Ti mennyire, és mit tartotok tisztán?
2011. márc. 30. 18:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

domestosszal cumisüveget?? Na, az a gyerek sokmindennel találkozik a bacikon kívül...

Köszi a válaszokat! Tényleg olyan furcsa, hogy eddig mindentől védtük, most meg csak tegyem le a földre... :) Én sem fertőtlenítettem, de azért "koszos" helyre nem volt letéve. :)

Köszi mégegyszer!

2011. márc. 30. 22:19
 12/13 anonim ***** válasza:
Nekem is nyelni kellett de szöszös kézzel is jól elvannak:)meg persze hogy is lenne steril egy több éves padlószőnyeg:)ez először nekem is rossz érzés volt de mára már megszoktam!
2011. márc. 30. 23:15
 13/13 anonim ***** válasza:

Én ezt akkor tanultam meg igazán, hogy nem lehet steril körülmények között gyereket nevelni, amikor láttam hogy az unokaöcsém hogy járt.

Alapból tisztaság mániás a nagynéném, de amikor uncsiöcsém megszületett, olyan szinten túlzásba vitte a dolgot, hogy a házba nem lehetett belépni az előtt hogy ne mosakodtunk volna meg fertőtlenítő spray-el.A játszótérre nem vitte le, csak elsétáltak mellette stb.

Na aztán amikor ovis lett, akkor csóri alig tudott oviba járni, mert az első évet végig betegeskedte.

2011. márc. 31. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!