Hogy jutunk el a mindent fertőtlenítésből oda, hogy a baba a lakásban mászik, és azzal játszik, amit talál?
domestosszal cumisüveget?? Na, az a gyerek sokmindennel találkozik a bacikon kívül...
Köszi a válaszokat! Tényleg olyan furcsa, hogy eddig mindentől védtük, most meg csak tegyem le a földre... :) Én sem fertőtlenítettem, de azért "koszos" helyre nem volt letéve. :)
Köszi mégegyszer!
Én ezt akkor tanultam meg igazán, hogy nem lehet steril körülmények között gyereket nevelni, amikor láttam hogy az unokaöcsém hogy járt.
Alapból tisztaság mániás a nagynéném, de amikor uncsiöcsém megszületett, olyan szinten túlzásba vitte a dolgot, hogy a házba nem lehetett belépni az előtt hogy ne mosakodtunk volna meg fertőtlenítő spray-el.A játszótérre nem vitte le, csak elsétáltak mellette stb.
Na aztán amikor ovis lett, akkor csóri alig tudott oviba járni, mert az első évet végig betegeskedte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!