Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kétségbe vagyok esve! Szerinte...

Kétségbe vagyok esve! Szerintetek késő már elkezdeni a duplapelenkát? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Ma voltunk csípőficamvizsgálaton, s a doki szerint úgynevezett csípődiszpláziája van. Most olvastam egy román cikket, miszerint a 3 hónapot átlépett gyermek már kései diagnózisban részesül. Babám egy hét múlva lesz 4 hónapos!

[link]

Itt a link amit olvastam. A doki azt mondta, hogy adjak neki 4 csepp vigantolt s vegyek kalciumlaktózt és azt adjam neki 10 napon át. Ebben a cikkben írja, hogy használjak két pelenkát, hogy legyen eléggé szétterpesztve a lába...

A babámat "displazia de șold bilateral"-al diagnosztizálták, s ha nem fedezik fel korán(születés után egy hónappal) akkor kacsajárása lesz...

ÓÓ, kétségbe vagyok esve!

Valakinek volt ilyen? Tapasztalatok?

Mit csináljak? Egy hónap múlva kell visszamenni...

2011. márc. 30. 18:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szia! Vidd el másik orvoshoz, aki ultrahanggal vizsgál. Szerintem kérjél még 1 véleményt, szakorvosét ha lehet. Melyik városból írsz? Csak mert én is erdélyi vagyok, de nálunk már nem végeznek röntgenes csípőszűrést, csak ultrahangosat.
2011. márc. 31. 12:30
 12/15 A kérdező kommentje:

Nemsoká megyünk a háziorvoshoz, meglátjuk ő mit mond... De mindenképp el fogom vinni máshova is. Én Nagyváradról vagyok. Egy hónap múlva kell menjünk uh-ra, s akkor azt mondta, hogy meglátjuk mi lesz... De most várjak egy hónapot?? Na neee...

Annyira vágyok már egy hordozókendőre, de sajnos itt nem találok sehol, csak ha a neten rendelek, de az meg annyira drága :(

Köszönöm a válaszokat!

2011. márc. 31. 13:41
 13/15 A kérdező kommentje:
12:30 Te honnan vagy?
2011. márc. 31. 13:43
 14/15 anonim ***** válasza:
Regisztrálj a mamami.hu-n, aztán lépj be ebbe a topicba: [link] Itt erdélyi mamamik gyűlnek össze, beszélgetnek, adnak tanácsokat egymásnak. Biztosan segítenek neked olcsó hordozókendőt találni, ha tényleg vágysz rá. De ha át tudsz jönni a határon mondjuk Debrecenbe, Nyíregyre, a bababoltokban szinte mindenütt találni Nandu vagy Carolino kendőt, és nem kerül egy vagyonba.
2011. márc. 31. 16:28
 15/15 anonim ***** válasza:
12:30-as vagyok. Én Szatmárnémetiből írok .Nálunk uh volt, és csak 6 hónaposan küldött minket a háziorvos. Hiába erősködtem, hogy mehessünk hamarabb, mert ha valami gond van, késő lehet már bármit csinálni.Állította, hogy ez a protokoll, nem lehet hamarabb!! A csípőszűrést végző orvos meg szinte leszidott, hogy miért vittem ilyen későn??? Szerencsére nálunk nem volt gond. Mindenképp keress valami jó szakorvost, így is úgy is fizetsz neki!Drukkolok, hogy ne legyen nagy gond!
2011. ápr. 1. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!