Kétségbe vagyok esve! Szerintetek késő már elkezdeni a duplapelenkát? Tapasztalatok?
Ma voltunk csípőficamvizsgálaton, s a doki szerint úgynevezett csípődiszpláziája van. Most olvastam egy román cikket, miszerint a 3 hónapot átlépett gyermek már kései diagnózisban részesül. Babám egy hét múlva lesz 4 hónapos!
Itt a link amit olvastam. A doki azt mondta, hogy adjak neki 4 csepp vigantolt s vegyek kalciumlaktózt és azt adjam neki 10 napon át. Ebben a cikkben írja, hogy használjak két pelenkát, hogy legyen eléggé szétterpesztve a lába...
A babámat "displazia de șold bilateral"-al diagnosztizálták, s ha nem fedezik fel korán(születés után egy hónappal) akkor kacsajárása lesz...
ÓÓ, kétségbe vagyok esve!
Valakinek volt ilyen? Tapasztalatok?
Mit csináljak? Egy hónap múlva kell visszamenni...
Nemsoká megyünk a háziorvoshoz, meglátjuk ő mit mond... De mindenképp el fogom vinni máshova is. Én Nagyváradról vagyok. Egy hónap múlva kell menjünk uh-ra, s akkor azt mondta, hogy meglátjuk mi lesz... De most várjak egy hónapot?? Na neee...
Annyira vágyok már egy hordozókendőre, de sajnos itt nem találok sehol, csak ha a neten rendelek, de az meg annyira drága :(
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!