Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Dohányos anyukák! Babával...

Dohányos anyukák! Babával való séta közben hogy gyújtotok rá?

Figyelt kérdés

Én félretolom a babakocsit, ha el nézelődik pár percig akkor 5 lépést hátra lépek és ott gyújtok rá ügyelve, hogy nehogy rászálljon. aztán rágó, popitörlővel kéz, arctörlés majd kézkrém...

és azt úgy heti kétszer megcsinálom. szerintetek ez így nagyon gáz?

2011. márc. 30. 15:50
 1/7 anonim ***** válasza:
33%
Gondolom terhesen nem dohányoztál (ha igen akkor már úgyis mindegy) miért gyújtottál rá ismét? Itt lett volna a remek alkalom, hogy leszokj. Szerintem gáz.
2011. márc. 30. 15:52
 2/7 anonim ***** válasza:
44%

miért lenne gáz???

sose értettem, akinek gyerek van, az nem dohányozhat?

én mindig leültem egy padra, arrébb toltam a babakocsit és úgy gyújtootam rá. sose rágóztam-krémeztem-törölgettem utána...

2011. márc. 30. 15:52
 3/7 A kérdező kommentje:
természetesen nem gyújtottam rá se terhesen, se szoptatás alatt. 1,5 éves a babám, napi 4-5 szálat elszívok mikor alszik a fiam, heti kétszeri kivétellel, amit fent leírtam
2011. márc. 30. 16:01
 4/7 anonim ***** válasza:
62%

Alig száll így a füst a picire. Szerintem nem gáz.

Anyám simán dohányzik a fiam mellett az udvaron. Nem csinálok ügyet addig amíg nem az arcába fújja.

Miért kell kéz-arc törlés, kézkrém? Szerintem a füst káros, nem az illatanyag ami utána marad.

2011. márc. 30. 16:10
 5/7 anonim ***** válasza:
73%
Sajnos én is vissza szoktam a cigire. Már nem szopizik. 5 hós. De én csak itthon szoktam az erkélyen cigizni, és utána kézmosás. Párom is dohányzik, ő bárhol rá gyújt, de a baba közelében soha. Nekem mondjuk nem szimpi mikor látom az anyukát aki tolja a babakocsit és közben cigizik. De ez csak az én véleményem :)
2011. márc. 30. 16:45
 6/7 A kérdező kommentje:
azért kell a kéz-arctörlés mert nem szeretném, hogy a fiamnak az anya illatot büdös cigiszagot jelentene :S
2011. márc. 30. 19:11
 7/7 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem te is érzed , hogy gáz:(Különben nem törölgetnéd magad utána.Sajnos ezzel még ugyanúgy cigiszagod marad csak popsitörlős cigiszag az még rosszabb.Én letettem mikor pozitív lett a teszt ez volt lassan két éve nem szoktam vissza pedig imádtam cigizni, de azóta érzem, hogy milyen büdös már párszor megkérdeztem a férjem aki nem cigizett soha hogy én is ilyen dohos büdös szagú voltam?? El nem tudom képzelni, hogy amíg játszik a kislányom én kimenjek az erkélyre aztán az illatos, tiszta ruháját a cigis kezemmel fogdossam...
2011. márc. 30. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!