Miért nem lehet cukrozni a bébiételeket? Amiben van cukor azt ne is vegyem meg? (4 hós a kislányom)
Figyelt kérdés
2009. febr. 26. 10:34
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez a te döntésed. valaki nagyon nagyon ódzkodik a cukortól, valaki nem annyira. Én például a második kategóriába tartozom. Nem veszem annyira komolyan ezt a cukor dolgot. én is utálom az ízetlen dolgokat, a cukor nélküli teát, így nem fogom a gyerekkel sem megitatni. Bébikajában is megveszem azt is, amiben cukor van. Nem gondolom, hogy ettől baja lesz a gyereknek. Az pedig hogy később mennyire szereti majd cukrosan a dolgokat, szerintem nem ettől függ, inkább a későbbi táplálásától.
2/5 anonim válasza:
Én lehetőleg nem adok neki cukros dolgokat, viszont ha egy picit nehezen tojik, akkor veszek neki Kecskeméti őszibarackot, ugyanis az őszibari hajt, meg a cukor is. Egyébként én sem borulok ki,ha cukor jut a gyerek szervezetébe.
3/5 anonim válasza:
A cukor szénhidrát! Szerintem a zöldségekkel bevitt szénhidrát elegendő a fejlődő emésztő-rendszerének, nem kellene még extra cukorral tovább terhelni.
Inkább adj érett gyümölcsöt neki, mintsem cukrozott teát!
4/5 anonim válasza:
Nem vagyok szuper-mami, de én magam csinálom a Pici főzijeit, így legalább tudom biztosra, hogy mi van benne és csakis azt teszek bele, amit jónak találok (pürésített főtt zöldséget és anyatejet).
Pár perc alatt megfő a szem krumpli vagy 1 szál répa, a jégkocja-adagolóba kis porciókat fagyasztgatok le a maradékból, így 2-3 napig nincs gondom rá:) Sokkal hamarabb megvan és egyszerűbb, mint a szupermarket polca előtt álldogálva eldönteni, hogy milyen ízű legyen vagy túl cukros-e...:))
5/5 anonim válasza:
Ha egy négy hónapos babát már most cukorral tömnénk mi lesz vele később? Én nem veszek olyan bébiételt amiben van cukor. És inkább én csinálom a kajáját akkor tudom, hogy mit adok neki igazán. Nem sok idő és megéri szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!