Hány üveg bébiételt evett meg a babád 1 éves koráig? Tippeljetek, kíváncsi vagyok.
Figyelt kérdés
2011. márc. 30. 13:11
11/13 anonim válasza:
Elég szélsőséges válaszok:-). Az én kisfiam 1 éves. Kb 20-30 üveggel. Fözök neki, de ha nem érek rá, mert dolgunk van délelőtt, akkor adok neki üvegest.
12/13 anonim válasza:
1 éves a lányom. Összesen 4 üveggel vettem eddig és mindig nekem kellett megenni.
A házi kosztot jobban szereti:)
Persze mikor kisebb volt, akkor csak neki főztem külön is. De végre eljött az az idő, hogy nem kell külön főzőcskéznem:)
13/13 anonim válasza:
8.5 hósan kezdtünk most lesz 11 hós. Heti 10-15db. Hetieti kb 3500 Ft költök van hogy 5000-et. Főleg gyümölcspépet veszek. Napi egy abból elmegy 10óraira, és hát darabja 300. Ebéd után, meg van hogy délután is friss gyümölcsöt kap. Ebédre főzök ált, de van hogy nem eheti a mienket, meg nincs kedvem.
Na meg a sok puding, kémtúró... azt nem is számítod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!