Kaptam 15 üveg hipp bébiételt /mangó-barack/ egy éves kortól van, de mire babám egy éves lesz lejár a szavatossága, szerintetek adhatom neki úgy 8 hónapos kortól?
Őszintén? Én nem adnám. A bébiételek amúgy is pár hónappal előrébb vannak számozva, a 4 hónaposaknak valóval szoktuk 6 hónapos korban kezdeni a hozzátáplálást.
Egyébként tuti 12 hónapos kortól adható, ez van rajta? Nem valami tejes cucc? Mert az összes Hipp desszert, ami ilyen gyümölcsös, az 4 hónapos kortól van.
Én elajándékoznám vagy megenném én.
Én odaadnám szó nélkül. Kisfiam sajnos nem volt anyatejes, korán elkezdtük a hozzátáplálást. 3 hónaposan már napi egy reszelt almát kapott. Egy hát után beállt a napi egy széklet. Egyéb gyümölcsöt, zöldséget 5 hónaposan kapott. Üveges bébiételt, igaz nem napi rendszerességgel, de 6-7 hónaposan már a husis, tésztás 12 hónaposoknak valót kapott.
Azóta már egy gyönyörű, makk egészséges 25 hónapos abszolút nem válogatós kisfiam van.
ez érdekes az én 6hónapos babám épp ma evett ilyet annyi különbséggel h nem Hipp márkájú hanem Ovko!!!
nem mellesleg ez a kedvence és semmi baja sincsen tőle=)
nem biztos h a tartalma miatt van 12hós kortól lehet h darabos nem???
én is adnék neki v legalább meg kóstoltatnám vele=)
A Te gyermeked a Te döntésed!!!
Az Ovko mangó-barack azt hiszem, 5 hónapos kortól van, de a Hip-ből is van olyan mangó-barack, ami 8 hónapostól.
Ugyanaz van benne, szerintem nyugodtan adhatod.
igen, darabos, de ugy gondoltam összeturmixolom...
köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!