Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kaptam 15 üveg hipp bébiételt...

Kaptam 15 üveg hipp bébiételt /mangó-barack/ egy éves kortól van, de mire babám egy éves lesz lejár a szavatossága, szerintetek adhatom neki úgy 8 hónapos kortól?

Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 16:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én nem adnám 8 hónapos babámnak az 1 éves kortól ajánlott bébikaját. Én eladnám a helyedben, vagy odaadnám 1 éves ismerős gyereknek. Az én babám 1 évesen már nem is ette meg az üveges bébikaját.
2010. dec. 29. 16:32
 2/11 anonim ***** válasza:

Őszintén? Én nem adnám. A bébiételek amúgy is pár hónappal előrébb vannak számozva, a 4 hónaposaknak valóval szoktuk 6 hónapos korban kezdeni a hozzátáplálást.

Egyébként tuti 12 hónapos kortól adható, ez van rajta? Nem valami tejes cucc? Mert az összes Hipp desszert, ami ilyen gyümölcsös, az 4 hónapos kortól van.

Én elajándékoznám vagy megenném én.

2010. dec. 29. 16:34
 3/11 anonim ***** válasza:
Én oda adnám 8 hónaposan, barackot 4 hónaposan ehet, a mango is barack szerű gyümölcs. Nem aprómagvas, szerintem oda adhatod, lányom evett mangót 7 hónaposan, semmi baja nem lett tőle.
2010. dec. 29. 16:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Én is odaadnám. Az én fiam is kapott ilyet 1 éves kora előtt, semmi baja nem lett. Az egzotikus mixekben is van mangó, olyat meg már kapni 5 hónapos kortól is.
2010. dec. 29. 17:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Én is oda adnám neki.
2010. dec. 29. 17:14
 6/11 anonim ***** válasza:

Én odaadnám szó nélkül. Kisfiam sajnos nem volt anyatejes, korán elkezdtük a hozzátáplálást. 3 hónaposan már napi egy reszelt almát kapott. Egy hát után beállt a napi egy széklet. Egyéb gyümölcsöt, zöldséget 5 hónaposan kapott. Üveges bébiételt, igaz nem napi rendszerességgel, de 6-7 hónaposan már a husis, tésztás 12 hónaposoknak valót kapott.

Azóta már egy gyönyörű, makk egészséges 25 hónapos abszolút nem válogatós kisfiam van.

2010. dec. 29. 17:30
 7/11 anonim ***** válasza:

ez érdekes az én 6hónapos babám épp ma evett ilyet annyi különbséggel h nem Hipp márkájú hanem Ovko!!!

nem mellesleg ez a kedvence és semmi baja sincsen tőle=)

nem biztos h a tartalma miatt van 12hós kortól lehet h darabos nem???

én is adnék neki v legalább meg kóstoltatnám vele=)

A Te gyermeked a Te döntésed!!!

2010. dec. 29. 18:21
 8/11 anonim ***** válasza:

Az Ovko mangó-barack azt hiszem, 5 hónapos kortól van, de a Hip-ből is van olyan mangó-barack, ami 8 hónapostól.

Ugyanaz van benne, szerintem nyugodtan adhatod.

2010. dec. 29. 18:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Szerintem csak azért van az ráírva, hogy 1 éves kortól, mert darabos. Haúgy látod, turmixold össze. De nyugodtan lehet adni. A barack az egyik kezdő gyümölcs a hozzátáplálásnál, a mangó meg majdnem olyan.
2010. dec. 29. 19:02
 10/11 A kérdező kommentje:

igen, darabos, de ugy gondoltam összeturmixolom...

köszi a válaszokat!

2010. dec. 29. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!