Hány üveg bébiételt evett meg a babád 1 éves koráig? Tippeljetek, kíváncsi vagyok.
A lányom az extra válogatós fajtából való :( Így nekem (6 hósan kezdtül) 11 hós koráig nem volt hajlandó csak bébiételt enni :(
Így én is gondolkodtam már ezen, ha haviban bontom, akkor kb 60-80!
Így 1 éves koráig, 400-500 üveg lehetett! :(
15 hós korától egyáltalán nem hajlandó azt sem megenni :) Már örülök, hogy felnőtt kaját eszik :)16 hós, és másfél hónapja nem bontottunk bébiételt! hipp hipp hurrá
De nekem még BÉBIÉTELBŐL IS csak 4 fajtát evett meg, és azoknál is volt márkafüggőség is! :)
És a Te babád?
Mellesleg én is főzni akartam neki, de nem ette meg, akkor sem ha bébiételes üvegbe tettem :( Így nekünk maradt a bolti kaja és a cici!
Anyós konyhán dolgozik és hozza a kaját minden nap ezért én nem főztem de a babámnak nem mertem adni 1 éves koráig.Szóval féléves kora óta napi 1 később akár 2 üveg is elfogyott szóval 6x30(ÁTLAGBA)=180DB MINIMUM + a gyümölcs 2x ennyi szóval 350-400 üveg biztos.
De most már azt eszi amit mi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!