Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukak hol es hogyan ismerked...

Anyukak hol es hogyan ismerkedtek?

Figyelt kérdés

14honapos a lanyom,eddig az udvarbol nem nagyon mereszkedtunk ki.Az O erdekeben(en ellenek itthon)ket hete elkezdtuk boltba jarni setalni.Anyu mondta hogy a szomszed utcaban van egy hasonlo koru kisfiu es az anyukajaval jatszik kint az utcan,szeretnek vele megismerkedni de lovesem sincs hogyan csinaljam.Csak ugy nem allithatok oda hogy hello jottem.

Tudom hogy tobbsegeben jatszon szoktatok ismerkedni,de hogyan?megszolitasz valakit?

Koszonom a segitseget,minden tipp erdekel.

2011. márc. 30. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Irány egy játszóház, vagy egy mama-baba klub. Védőnő nem szervez nálatok ilyen beszélgetős délutánt? Nálunk ilyen is van.

Aztán anyatanya.hu, ahol ha szerencséd van, olyan társaságra bukkansz, akik szerveznek találkozókat is a topikolás mellett.

2011. márc. 30. 12:28
 2/5 A kérdező kommentje:

Kicsi faluban lakom,megneztuk meg az egyetlen jatszoterunkon sincs egy ember sem.Mindenki otthon dekkol a gyerekkel.

Itt nem igazan foglalkoznak az anyukak azzal hogy a gyerek szocializalodjon,en is csak itt olvasgattam hogy szukseges.

2011. márc. 30. 12:33
 3/5 anonim ***** válasza:
14 hónapossal még csak az udvaron voltál????Jajjjjj szegény Te,hogy bírod?Nem őrültél meg?Egyébként fognám a gyerkőcöm és usgyi a másik utca,a gyerekek úgyis egyből egymásra találnak,Te meg szóba elegyedsz az anyukával és kész.
2011. márc. 30. 12:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Amelyik gyerekhez odamegy jatszani a lanyom, es vele van vmelyik csaladtagja is, akkor megkerdem hogy hivjak a kicsit es hany eves. Korahoz kepest milyen nagy, vagy ugyes - persze csak ha illik ra vmelyik... Ezzel mar elkezdodik egy beszelgetes. Ill. gyakran jartok ki, hova szoktatok meg jarni? ...

A legtobb anyuka egyedul van egesz nap. Kezdemenyezned kell, es akar baratokat is talalhatsz. En ezt kulfoldon gyenge nyelvtudassal csinalom, mert kulonben a lanyamon es a ferjemen kivul senkivel sem beszelnek egesz nap.

2011. márc. 30. 12:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Én ha látok egy szimpatikus anyukát, köszönök neki. Megkérdezem menyi idős a baba, hogy hívják stb. Ezután általában ő is ugyanazt teszi, és elkezdődik a beszélgetés. Van olyan, hogy a következő találkozásnál már többet nem is beszélünk, csak "egyszeri alkalom" volt, de általában legközelebb folytatjuk a haverkodást. Meg a gyerekek is összebarátkoznak.
2011. márc. 30. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!