Van tejem de mégis tápszerre kell váltanunk,4,5 hós babámnál. Valaki hasonló helyzetben van/volt?
Figyelt kérdés
Ma voltunk védőnőnél, és egy hét alatt 5 dkg-ot hízott a kislányom. Ezért feliratta nekünk a tápit,amit ma estétől vezetek be neki. Van tejem,de pár perc után már nem kell neki, játszik inkább stb.
Csalódtam magamban. Nem is tudom miért, vagyis van tej mégis tápszer ... nem vagyok tápszer ellenes de mégis rossz érzés ez az egész.
Egyébként már pár napja szilárd kaját is adok neki, h hízzon, valamint ne legyen éhes.
Van valaki hasonló helyzetben ?
2011. márc. 29. 12:56
11/13 anonim válasza:
A fiam elmúlt egy éves, és még nem látott tápszert. 3 napos kora óta fejem neki, mert hipotónia miatt nem tudott elég hatékonyan szopni. Az anyatej a legjobb a babának, nem a tápszer.
12/13 anonim válasza:
A te babád hízott,bármilyen keveset de hízott!!!Ilyenkor már nem olyan "sokat"híznak mint az első hónapokban.Gond akkor lenne ha fogyás tapasztalható,ami nem indokolt(nem volt beteg).Az hogy stagnál a súlya,nem ok a tápszerre,és az sem hogy keveset hízott egy héten.Ha éhes lenne jelezné!Ne aggódj,és szerintem halaszd el még ezt a tápszer adást mert nem indokolt,a védőnő szava nem szentírás,bízz inkább az ösztöneidben,és az anyatejedben ami személyre szabva a babád igényeihez termelődik!
13/13 A kérdező kommentje:
Kíváncsiságból csináltam neki egy adagot..jól gondoltam! Úgy kiköpte mint annak a rendje! Nem adom neki.
Már csak sajnálom azt a 2000 ft-ot. Annyiból már vehettem volna neki más, értelmes dolgot.
2011. márc. 29. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!