Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kell csinálni "képsoroz...

Hogyan kell csinálni "képsorozatot"? Itt láttam?!

Figyelt kérdés
azért ide írom a kérdést,mert volt itt egy anyuka,aki karácsonyra ilyet csinált a nagyszülőknek.nagyon tetszett nekem,feltette anya ide,de nem tudom,h mi volt az és hogyan csinálta?a lényeg:a gyerekről voltak képek,zene ment alatta és szöveg volt írva minden képhez,és a képek váltakozva mentek!segítenétek???
2011. márc. 28. 23:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Ilyet sok programmal lehet csinálni, de ami szinte biztos, hogy van a gépeden, az a sima Windows Movie Maker.
2011. márc. 28. 23:51
 2/5 anonim ***** válasza:

én is szoktam ilyeneket csinálni.

a program neve:Windows Movie Maker. Ez minden gépen van alapesetben is.

Rámész a Start gombra, utána a Minden Program és ott megkresed amit írtam. Belemész a programba és ott mindent leírnak hogy kell!de ha nem érted akkor majd holnap visszanézek és kérdezz.

Amúgy fogod a képeket, belerakod egy mappába, kiteszed az asztalra, megnyitod a programot, belehúzod a képeket, utána a zenefájlt is ráhúzod a sor elejére, adsz neki címet (eszközök---cím és stáblista---és utána már látod).

jó munkát. könnyű az egész, ne aggódj!de segítek.most megyek aludni.

2 kisfiú anyuja

2011. márc. 28. 23:53
 3/5 A kérdező kommentje:

kedves utolsó!

köszi a részletes leírást!majd ma este neki kezdek,és ha elakadok írok neked!kb.fél 9-kor tudom elkezdeni....hátha sikerül!köszönöm:-)))))

2011. márc. 29. 06:02
 4/5 anonim ***** válasza:
ez nekem is tetszik
2011. márc. 29. 07:58
 5/5 anonim ***** válasza:
.
2011. márc. 29. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!