Miért sírhat álmában?
Figyelt kérdés
7 hónapos kisfiam van, és az utóbbi héten többször is hallottam, hogy pár másodpercre felsír álmában. Napközben és éjjel is. De általában mire odaérek csak azt látom alszik tovább, mintha mi sem történt volna.
Mitől lehet? Más baba is csinálja?
2011. márc. 28. 16:08
1/4 anonim válasza:
Az én lányom már másfél éves,és igen előfordul nála is.De csak az éjjeli alvásnál.Kb 2-3 hetente 1-2 alkalommal.Ő inkább hangtalanul zokog,a könnye is folyik.Ébresztgetem,halan súgom neki,hogy-Itt van anya,de nagyon nehezen ébred meg,aztán hirtelen abbamarad,és alszik tovább.Nagyon rossz hallani:((Talán rosszat álmodik.
2/4 anonim válasza:
Igen, az enyém is csinálja. :(
Biztos rosszat álmodik. Úgy sajnálom!
3/4 anonim válasza:
15 hós kisfiam is csinálja, főleg éjjel, időről-időre. Tegnap éjjel érdekes volt, mert tök édesen felkacagott kétszer, majd rá pár percre felsírt. Talán rossz lom lehet, vagy a nappali kellemetlen élmények újraélése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!