Illik a nagymamának adni az első fürdetés élményét?
Nálunk és most lehet,hogy le leszek pontozva,de alap volt,hogy anyukám fürdette a gyereket,egészen majdnem 2 hónapos koráig,az első héten nálunk is aludt.Én mindig csak levetkőztettem,fürdetés közben néztem,simogattam,majd pelusoztam,leápoltam,felöltöztettem és megettem.Amikor kb másfél hónapos volt a pici amikor bekapcsolódtam én is a fürdetésbe,így ketten csináltuk anyuval,majd szépen fokozatosan ő már nem jött esténként,én egyre magabiztosabb lettem,jól összerázódtam a babával és utána már egyedül fürdettem és azóta is.
Nekem jó volt így,anya arcán pedig leírhatatlan boldogságot láttam,ő már elég idős 69 éves lesz idén és az volt minden vágyam,hogy még az én kisbabám ismerhesse Őt,és igyekszem mindent megtenni,hogy még sok szép percet okozzon neki az unokája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!