Keresztelőre mit kérjünk?
mi pihenőszéket kaptunk a keresztszülőktől. ebben etetem pürvel a babám, meg ebben melletünk tud ülni, amikor mi a konyhában vagyunk.
de jól jöhet autósülés, vagy játszószőnyeg, hálózsák, fürdős játékok....
Ékszernek egyáltalán nem örültem volna a fiam keresztelőjén, mert eszembe se jutna karláncot és ilyesmit ráadni.
Még egy kis pénz elhelyezése is jó ötlet lehet, amihez vagy 14 vagy 18 éves kora körül hozzájuthattok, addig amikor van rá lehetőség, lehet hozzá tenni.
pihenőszék, szobahinta - ezeket a baba is szereti. De van még "hasznos" kategóriájú ötletem: hidegpárásító berendezés (jön a kánikula...), infralámpa, felfújható kismedence nyárra (addigra úgyis megtanul ücsörögni), ha még nincs akkor egy digitális fényképezőgép (alapabb modell pár e ft). Vagy ha jóban vagytok az ajándékozóval, akkor olyasmikat is meg lehet beszélni, hogy fessétek ki közösen mesefigurásra a szobáját, vagy adjátok rá össze a pénzt és csináltassatok egy fotósorozatot valami profival.
Mi egyébként erre költöttük a keresztelős pénzeket, és merem állítani, hogy minden fillért megért, gyönyörű képek születtek.
Építőkocka, készségfejlesztő játékok, tricikli, medence.
Nézz szét neten játékáruházakban és meríts ötletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!