Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy sikerült leadnotok a...

Hogy sikerült leadnotok a szülés után a felesleges kilókat?

Figyelt kérdés
2011. márc. 27. 21:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
heti 3x futok
2011. ápr. 2. 22:24
 12/19 kisnita ***** válasza:
Norbi diéta -35 kg igaz nem egyik napról a másikra, de tartós.
2011. ápr. 2. 22:48
 13/19 anonim ***** válasza:
Hát, nekem a sokáig szoptatós trükk nem jött be, pedig sok ismerősöm fogyott úgy, hogy másfél éven túl is szoptatta a gyerekét. Én most kezdem leválasztani, 22 hónapos, és még híztam is. :)
2011. ápr. 2. 23:03
 14/19 anonim ***** válasza:

A terhességem alatt 25 kg-ot híztam.

Szülés után nem fogyózhattam, mivel szoptattam.

Most 13 hónapos a kisfiam, még mindig szopik, naponta többször, nem 25 kg ment le, hanem 30. Nem tornáztam, nem diétáztam. Mindent eszek, amit megkívánok. Rendesen eszek, naponta 5*. Vitamint is szedek és a folyadékbevitelem is igen magas, napi 2 liter víz. Szóval lehet szerencse, de nekem így sikerült lefogynom. :)

2011. ápr. 2. 23:09
 15/19 anonim ***** válasza:
Én a GYES segítségével :(( Napi két szelet vajas kenyér vízzel, hát mondhatom, egy év alatt 12 kg... De nem baj, már túlvagyunk rajta :) (A gyerek megkapott mindent, én meg úgy gondoltam, nem adósodunk el, beértem kevéssel is + sok séta, játszótér, stb.)
2011. ápr. 2. 23:49
 16/19 anonim ***** válasza:
hogy fel sem szedtem!!
2011. ápr. 3. 01:23
 17/19 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem még 2 hetem van a 90 napos diétából,most vagyok -10 kg-nál,rendesen végigcsinálom,még a +90 nap gyümi reggelit és reménykedem,hogy nem jön vissza.Nekem a terhesség előtt is volt +5 kg,9-et híztam,szüléssel lement 5 kg,másfél év szoptatás alatt az is visszajött.Reménykedem ebben a diétában,illetve júliusba lesz epekőműtétem,az is 6 hetes diétával jár majd.Utána indul nálunk a 2.baba-program,ott már szépen szeretnék indulni és még jobban vigyázni.
2011. ápr. 3. 06:43
 18/19 anonim ***** válasza:
Egészséges életmód folytatással: sok saláta, gyümölcs, rengeteg víz, tea, sovány húsok, halak. Néha ha nagyon megkívánom az édeset, akkor főétkezés helyett eszem. MIndent mértékkel, nem szabad (túl) jól lakni. Sok séta, játszótér. Sok, igény szerinti szoptatás :) Minimum 8 óra alvás. Így megy le havonta egy kiló, most tartok -10 kg-nál. 10 hónapja szültem, terhesség előtti súlyom 60, szülés után 68 kg voltam, most 58 vagyok.
2011. ápr. 3. 10:32
 19/19 anonim ***** válasza:
Huhh ez nagyon jó kérdés,én is kíváncsi lennék a válaszra!Nagyon irígylem ezt a sok anyukát akiknek csak úgy leszaladtak a kilók!Én a szülés után azonnal leadtam a pluszt,talán 1-2 kg-ó maradt rajtam!Aztán a szoptatás alatt,no meg a télen semmi mozgás csak a babakocsizás miatt szépan-lassan felkúsztak a kg-ók!Mostmár ott tartunk,hogy megszokták kérdezni az utcán ismerősök,hogy"Jön a 2.baba???"Na hát ez nagyon rosszul esik,pedig szoktam itthon edzeni míg alszik a babám,taposógép,haspad,felülés,most a jó időbe már biciklizünk nagyokat stb de az is igaz,hogy enni is nagyon szeretek!Azt vettem észre,hogy a babámon kívül az egyetlen örömforrásom az evés!A 90 napos diétával szemezgetek egy jó ideje csak az tart vissza,hogy azt a fajta étrendet Apa elé nem nagyon tehetem,a babámnak is még külön főzök mert még korilag nem tart ott,hogy a saját ételünket egye,ráadásul a 90 napo elég egyhangú étrend azt nem adhatom neki és akkor gyakorlatilag 3 fele kellene főznöm!Na azt már nem,így is szinte egész nap úgy érzem,hogy a konyhába vagyok,ráadásul van olyan nap mikor 4X is mosogatok!!Komolyan mondom ebbe kezdek befordulni!!!!Ti,hogy vagytok ezzel???
2011. ápr. 3. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!