Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki egyedül maradt egy kisgyer...

Aki egyedül maradt egy kisgyerekkel, hogyan éltétek túl ezt a traumát?

Figyelt kérdés
Most vagyunk szakítófélben a párommal, költöznöm kell a babával, mert megcsalt és a másik nővel akar maradni. Borzasztóan kivagyok borulva, csak sírok és sírok és dühöngök magamban, hogy mivel érdemeltem ezt ki. Hogyan lehet ezen túllépni, egyáltalán sikerül valaha ezt feldolgozni? Jelenleg úgy érzem, hogy vége van mindennek. Iszonyúan szerelmes vagyok a páromba (exembe) és sajnos a gyerek is érzi, hogy nincs rendben valami. Őt is megviseli a helyzet. :( A párom hajthatatlan, semmi nem hatja meg, az ő lakása, nekünk kell mennünk. A pici ide született, ezt a helyet szokta meg és most ő is új környezetbe fog kerülni. Annyit segít a párom, hogy kivesz nekünk egy albérletet és fizeti majd. Én gyesen vagyok, azt sem tudom, hogy hogyan fogom fenntartani. Erre csak annyit mond, hogy akkor majd elveszi tőlem a gyereket én meg mehetek amerre látok. Ő nem volt ilyen, mióta ez az új nője van azóta teljesen kifordult magából..teljesen elbolondította. Még a családját is képes eldobni. :'( Mit tegyek, hogy jobb legyen? Ti, hogy bírtátok átvészelni ezt az időszakot? Én már, ha meglátok egy kisgyerekes párt, azonnal sírógörcsöt kapok, hogy mi már sosem leszünk így együtt egy család. :'(
2011. márc. 26. 15:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
remélem, hogy Nálatok ez nem következik be. :(
2011. márc. 26. 16:51
 12/16 anonim ***** válasza:
83%
Annyira szeretném tudni, hogy miért pontoztatok le:( Pedig én abszolút támogató hozzászólást írtam, mi mást lehetne ilyen helyzetben?
2011. márc. 26. 16:58
 13/16 Brigitta04 ***** válasza:
67%

Szia.

Engem akkor rakott ki amikor kiderült,hogy jön a közösen várt baba.Választás elé alitott ha megtartom a babát akkor kettönk között mindenek vége.És ezt mind azért mert ugy gondolja én nem ugy állok a dolgokhoz ahogy szerinte kellene én egy senki semmi vagyok!Mindezt 5 év után.Hazajöttem.Aztán jöttek a"fenyegető"telefonok sms-ek,hogy az ő gyereke is és nem mond le róla stb.RÖHEJ azok után,hogy ő el akarta vetetni még nekem vergelödik,hogy az ő gyereke is.Kisfiam lassan 10 hónapos.Sajnos még mindig vannak érzéseim az exem felé.de azt a világ összes kincséért sem békülnék vele SOHA!!!!!!Nagyon mindenkinek aki ilyen cipőbe jár de gondolj bele mi anyák elsősorban nem magunkért felelünk már!Az,hogy engem átvert megalázott az egy dolog de a fiammal nem hagyom ezt.A férjed sohasem fog megváltozni ezt te is tudod!!!!!Közhely de az idő mindent megold!Neked az a legfontossabb,hogy van egy babád aki mendenkinél fontossabb.Költözni esetleg nemtudsz a szüleidhez,sokkal könnyebb lenne neked is!!!!???

2011. márc. 26. 17:04
 14/16 anonim ***** válasza:
80%

5 hetes terhesen hagytak ott, soha nem latta az apja, nem fizet tartasdijat, nem vette a nevere.

Nagyszulok idosek, kicsit segitenek csak, nem tudom rajuk hagyni, dolgozni nem tudok elmenni, mert meg nincs masfel eves sem.

Semmi sem oldja meg a helyzetet csupan az, hogy megtanulod milyen boldognak lenni egyedul a babaddal. Idobe telik es pokol az eleje. De elmulik. Ami jon, az a magabiztossag, hogy egeszsegtelen kotodes helyett igazi mintaanyuka vagy, aki szereti a csemetejet, kimutatja, aki azt mutatja, hogy labra all akarmi is tortenjen. Es ezt a peldat issza be a kicsid. Egy eletre. Mindig ez legyen a szemed elott, ha jon a siras, hogy a kicsidet karositod vele, nem csak magadat.

2011. márc. 26. 17:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Én is azt tanácsolom, hogy próbálj erős lenni, és túllépni a dolgon:

[link]

Olvasd el,vannak benne hasznos dolgok!

Ne érezd azt, hogy te csak a volt pároddal vagy egy egész! Nélküle is az vagy, egy önálló ember!

Sok sikert!

2011. márc. 26. 17:42
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Először is ne hibáztasd magadat. Ha jól értettem a kommentjeidet, az előélete alapján eleve tudtad, hogy megvan a sansza a megcsalásnak. Gondolod, hogyha másképp csinálsz dolgokat, akkor nem következett volna be? Hiszen mindenkivel ezt tette eddig. Tehát nem rajtad múlt! Tudatosítsd magadban, mint ahogy azt is, hogy igenis össze kell kapnod magadat, a kicsinek szüksége van rád. Ez a kretén meg mehet a sunyiba, hál istennek, hogy megszabadultál tőle....

Tudom, hogy nehéz (engem 10 év együttlét után, egy kicsi és egy pocaklakó gyerek mellett csalt meg), de hidd el, a gyászidőszak után fellélegzel majd, hogy megszabadultál tőle. Csak ne hergeld bele magadat a nélküle-semmi-vagyok állapotba. Önálló lény vagy, nő és anyuka. Van miért talpraállnod, ott a kicsi babád...

Amint lehet, menj el dolgozni, éld az életedet, hidd el, talpraállsz, csak ne ess bele a kesergés csapdájába. Próbálj meg hathatósan változtatni az életeden.

menni fog. csak kitartás

:-)

2011. márc. 26. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!