Aki egyedül maradt egy kisgyerekkel, hogyan éltétek túl ezt a traumát?
Szia.
Engem akkor rakott ki amikor kiderült,hogy jön a közösen várt baba.Választás elé alitott ha megtartom a babát akkor kettönk között mindenek vége.És ezt mind azért mert ugy gondolja én nem ugy állok a dolgokhoz ahogy szerinte kellene én egy senki semmi vagyok!Mindezt 5 év után.Hazajöttem.Aztán jöttek a"fenyegető"telefonok sms-ek,hogy az ő gyereke is és nem mond le róla stb.RÖHEJ azok után,hogy ő el akarta vetetni még nekem vergelödik,hogy az ő gyereke is.Kisfiam lassan 10 hónapos.Sajnos még mindig vannak érzéseim az exem felé.de azt a világ összes kincséért sem békülnék vele SOHA!!!!!!Nagyon mindenkinek aki ilyen cipőbe jár de gondolj bele mi anyák elsősorban nem magunkért felelünk már!Az,hogy engem átvert megalázott az egy dolog de a fiammal nem hagyom ezt.A férjed sohasem fog megváltozni ezt te is tudod!!!!!Közhely de az idő mindent megold!Neked az a legfontossabb,hogy van egy babád aki mendenkinél fontossabb.Költözni esetleg nemtudsz a szüleidhez,sokkal könnyebb lenne neked is!!!!???
5 hetes terhesen hagytak ott, soha nem latta az apja, nem fizet tartasdijat, nem vette a nevere.
Nagyszulok idosek, kicsit segitenek csak, nem tudom rajuk hagyni, dolgozni nem tudok elmenni, mert meg nincs masfel eves sem.
Semmi sem oldja meg a helyzetet csupan az, hogy megtanulod milyen boldognak lenni egyedul a babaddal. Idobe telik es pokol az eleje. De elmulik. Ami jon, az a magabiztossag, hogy egeszsegtelen kotodes helyett igazi mintaanyuka vagy, aki szereti a csemetejet, kimutatja, aki azt mutatja, hogy labra all akarmi is tortenjen. Es ezt a peldat issza be a kicsid. Egy eletre. Mindig ez legyen a szemed elott, ha jon a siras, hogy a kicsidet karositod vele, nem csak magadat.
Én is azt tanácsolom, hogy próbálj erős lenni, és túllépni a dolgon:
Olvasd el,vannak benne hasznos dolgok!
Ne érezd azt, hogy te csak a volt pároddal vagy egy egész! Nélküle is az vagy, egy önálló ember!
Sok sikert!
Először is ne hibáztasd magadat. Ha jól értettem a kommentjeidet, az előélete alapján eleve tudtad, hogy megvan a sansza a megcsalásnak. Gondolod, hogyha másképp csinálsz dolgokat, akkor nem következett volna be? Hiszen mindenkivel ezt tette eddig. Tehát nem rajtad múlt! Tudatosítsd magadban, mint ahogy azt is, hogy igenis össze kell kapnod magadat, a kicsinek szüksége van rád. Ez a kretén meg mehet a sunyiba, hál istennek, hogy megszabadultál tőle....
Tudom, hogy nehéz (engem 10 év együttlét után, egy kicsi és egy pocaklakó gyerek mellett csalt meg), de hidd el, a gyászidőszak után fellélegzel majd, hogy megszabadultál tőle. Csak ne hergeld bele magadat a nélküle-semmi-vagyok állapotba. Önálló lény vagy, nő és anyuka. Van miért talpraállnod, ott a kicsi babád...
Amint lehet, menj el dolgozni, éld az életedet, hidd el, talpraállsz, csak ne ess bele a kesergés csapdájába. Próbálj meg hathatósan változtatni az életeden.
menni fog. csak kitartás
:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!