Hogyan porszívózzam ki 2 és fél éves kislányom orrát?
Mivel beszéljem rá, hogy engedje?
Figyelt kérdés
Eddig ez nem volt gond. tavaly októberben volt utoljára beteg, akkor még simán ment a dolog. Most viszont nagyon kemény volt a küzdelem és fel is adtam. Ordít és rúgkapál, csak ha keményen lefognánk, lehetne poszívózni. Kifújni még nem tudja rendesen, hatékonyan. Valami jó tipp, trükk, ami bevált Nektek? Plíz, help!!!!!
2011. márc. 26. 14:06
1/7 anonim válasza:
add oda neki, csinálja ő magának :) ha belemegy, már tudsz kicsit segíteni, hogy azért jól legyen kiszívva a nózija
2011. márc. 26. 14:12
2/7 A kérdező kommentje:
Szia!
Azt is próbáltuk, de eredménytelen. Régebben porszizta magának. Most már azt sem hajlandó...:-( Nagyon el vagyok keseredve miatta. Most alszik, és rendesen szörcsög az orra és horkol, mint 1 részeg ember.
2011. márc. 26. 14:14
3/7 anonim válasza:
Nincs mese,keménynek kell lenned,mert rámehet az arcüregére is. Ha egyedül vagy vele,akkor fektesd az ágyra hanyadt és ülj rá a mellkasára és a kezeire persze nem az egész súlyoddal,csak annyira,hogy ne tudja a kezeit kihúzni és így a kapálózás is csak a hátadat éri. Nálunk is ez volt,először én is sírtam vele,de az járt a fejemben,hogy ez az Ő érdeke... Egy perc és elfelejti az egészet. Pár hónap múlva meg már maga is ki tudja fújni,addig kitartás és sok sikert és lelkierőt!!
2011. márc. 26. 14:24
4/7 anonim válasza:
Én is úgy porszívóztam a fiam orrát, ahogy már írták. Lefektettem a földre hanyatt, "ráültem", A lábammal a kezét szorítottam, a térdemmel pedig a fejét tudta leszorítani, hogy ne tudja mozgatni. Ez 2 napig így ment, amikor is közölte, hogy inkább nyugton marad és engedi, csak ne bántsam. Azóta nem volt gond a porszívózással.
2011. márc. 26. 14:35
5/7 anonim válasza:
muszáj megcsinálni, ha nem megy szép szóval, muszáj az erőszak, az ő érdekében, nem fog belehalni. én hasonlóan csinálom, mint az utolsó hozzászóló, lábközé fektet, kar, láb az én lábam alá. a feje a combom közt, így nem nagyon tud tiltakozni. ahogy vége, abbahygja az üvöltést. 2 éves 3 hónapos
2011. márc. 26. 14:41
6/7 anonim válasza:
Egy 2,5 évesnek már el lehet mondani, hogy miért van szükség az orrszívásra.
Ha az ész érvek és a játékosság nem hat (pl. plüssök orrát szívja ki ő), akkor marad a kéynszerhelyezet.
pár alkalom után rá fog ismét jönni, hogy nem fáj, utána már nem fog tiltakozni.
Nálunk is mindig az első pár alkalom a küzdelmes, de utána jön magától orrot szívni.
2011. márc. 26. 15:10
7/7 anonim válasza:
Na, ezzel küzdöttem 18 hónaposommal a múlt héten.Nem bírtam lefogni.Ordított.Láss csodát!A kezébe adtam az orrszívót (persze én is fogtam), és mondtam, hogy akkor egyedül csinálja.Azóta simán egy mukk nélkül leül ha kérem, és szívja (szívjuk) a nózit.
Amihez nem fogom le, azt hagyja.Pl. a fülcseppezés.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!