Van rajtam kivűl anyuka, aki csak üveges bébikaját ad a babájának? És nem főz neki!
Figyelt kérdés
2011. márc. 25. 09:41
11/13 anonim válasza:
70%-ban főztem, 30%-ban üvegeset adtam neki.Most másfél éves, és havonta pár alkalommal kap üvegeset ha nem érek rá neki főzni, és magunknak olyan van amit nem nagyon eszik meg.De azt mondhatom hogy mindenevő.Mikor kezdtem a hozzátáplálást, fagyasztottam le neki husit kis kockákban és azt főztem bele a főzelékébe.Sokkal olcsóbb volt, és nem egy nagy munka.Nem akarok "lelustázni" senkit, de akit láttam eddig hogy üvegeset adott csak, az tényleg lusta volt, pedig idejébe belefért volna bőven, csak saját maga beismerte hogy ő bizony nem fog pepecselni a külön főzéssel meg húsfagyasztással.
12/13 anonim válasza:
Pedig milyen jó érzés az, amikor tudod hogy a saját főztödet eszi, és nem valami műízű kaját. Egy időben én is minden nap üveges kaját adtam, mert a hozzátáplálásnál a kezdeti nehézségek miatt elegem lett, és abbahagytam az állandó kotyvasztást. Aztán 1-2 hónap elteltével ismét megpróbáltam saját kaját adni, és végre elfogadta. Addigra rájöttem a legpraktikusabb, leggyorsabb elkészítési módokra is, csak előre le kell fagyasztani mindent, aztán összedobni amit éppen adni akarok. Nincs ennél egyszerűbb.
13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Én pont úgy vagyok,mint a 10.40-es válaszoló.Annyiban más,hogy még csak 9 hónapos a babám,és amellett,hogy nem eszi meg a főztöm,még el sincs egyedül ,tehát míg kotyvasztottam neki addig Ő lilára ordította magát,vagy azért mert egyedül volt a szobában az emeleten,vagy azért mert utál a konyhában lenni:(!Így azóta üvegeset kap!
2011. márc. 25. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!