Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki és mivel bántott meg a...

Ki és mivel bántott meg a legjobban a gyerekneveléssel vagy gondozással kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 21:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
54%

kisfiam 1éves, nagy 3. A nagy oviba megy ősszel.

férjem nagynénje szerint, egy lusta önző pi....sa vagyok, mert beadom oviba a nagygyereket. És amikor megtudta, hogy ráadásul egész napra, nem félnapra, azt inkább nem is írom le. (szívem szerint itthon tartanám, mert imádok vele lenni, de úgy ézrem, hogy már kevés neki az itthoni környezet és "csak" mi, a család aki folyton körülveszi. Kell neki a gyerektársaság, ugy érzem)

A nagynéninek nincs gyereke, se unokája.

2011. márc. 25. 11:45
 12/12 anonim ***** válasza:
Mikor megszuletett a kisfiam (most 8 honapos) anyosom allandoan azt mondogatta hogy nincs tejem azert sir a gyerek ,meg hogy nem eleg a tej biztos olyan mint a viz.volt olyan hogy nehezen tudtam mellre tenni a babat az elso par napban (csaszaros voltam es nagyon fajt a seb is) es folemallt hogy igy csinald meg ugy csinald.teljesen elbizonytalanitott es valoszinuleg ez is kozre jatszott hogy nem tudtam csak 4 honapig szoptatni. :-( utanna azt mondta miert nem adok mar teat neki,utanna meg mikor kezdem mar el a hozzataplalast mert o a fianak (ferjem) mar 2 honaposan adott kenyeret meg habart bab levest hasonlokat es nezzem meg milyen egszeseg eros ember lett.ja a legujjabb duma :most 1000 szer konnyebb gyereket nevelni mint az o idejeben mert akkor meg nem voltak gyermeknevelessel kapcsolatos konyvek meg net ahol utanna tudsz olvasni dolgoknak.
2011. márc. 25. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!