Igaz, hogy a császáros babák később fordulnak meg? Tényleg lassúbb a mozgásfejlődésük?
Figyelt kérdés
Kisfiam 7 hónapos és mindent később csinál, mint kortársai.2011. márc. 24. 17:51
1/13 anonim válasza:
nem értem mi a logika abban, ha császárral születik egy baba miért fordulna meg később?
ezt levezetnéd?
2/13 anonim válasza:
Szerintem nincs összefüggésben azzal,hogy császáros. Én is császárral szültem most 8 hónapos a kislányom, de ő mindent időben csinál, pedig még 10 hétig szíjban is volt a csípője miatt. Már most próbálkozik az álldogálással.
3/13 anonim válasza:
Nincs közvetlen összefüggés a mozgásfejlődés üteme és a baba születési módja között. A barátnőm 2 gyerkőce is császárral született. A lánya már 4-5 hónaposan pörgött a tengeklye körül, a fia meg csak fél évesen kezdte. Az, hogy ki mikor kezd bizonyos mozgásokat sokkal inkább függ a kicsi izomtónusától, hogy mennyire lustácska, stb.
4/13 A kérdező kommentje:
Ma mondta a védőnő. Állítólag azért, mert nem küzdött meg a születéskor, és "pszichésen" úgy érzi, hogy nem kell küzdenie a mozgásért sem. Tehát ezért lustább egy császárral szüleett baba, mint aki átélt több óra vajúdást. Igazán én sem értem...
2011. márc. 24. 18:19
5/13 anonim válasza:
Hát, ha így is van, az ránk nem érvényes, az tuti.. három császáros gyerekem van, egyik sem volt lemaradva kicsit sem, mindhárom 5 hónaposan ült, 9 hónaposan mászott, egy éves kor körül elindult...
6/13 anonim válasza:
Az én kisfiam is császárral született és koraszülött még sincs lemaradva semmivel se a kortásaitól!
7/13 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi összefüggés.Én nem császárral szültem.Most lesz 1-én 7 hónapos a kislányom és még csak most kezdett el forgolódni.
8/13 anonim válasza:
Az én babám is csak 6 hónaposan kezdett forgolódni,meg is voltam ijedve, hogy miért nem forog. Ő is simán született,de mégis lusti kicsit.
10/13 anonim válasza:
Ez hülyeség, mint elmélet is, de a legközelebbi példám a saját lányom, akinek nagyon kevés kell a járásig, pedig csak 9 és fél hónapos, mászik, mint a gép, hat hónaposan kúszott.
Szerintem azok a babák lassabbak, akiket a mamájuk félt, vagy kicsit bizonytalan, ezért nem teszi hasra, mert a baba nem szereti, de hogy egy vagy két hónappal később csinál valamit, az olyan mindegy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!