Lemondhatom a védőnőt?
Szakmailag vagy emberileg "szörnyű"?
Sajnos a védőnőt "lecserélni" nem lehet, viszont azt megteheted, hogy minimálisra csökkented a találkozások számát, illetve Te mész be a tanácsadóba, és akkor könnyebben el tudsz szabadulni, nem "ragad nálad".
A kötelező kis dolgait muszáj elvégeznie, de ezen felül nem kell "traccsolni".
Én úgy oldottam meg, hogy soha nem kérdeztem semmit, mindig azt mondtam, hogy minden rendben, így gyorsan végeztünk.
Előre megbeszélt időpontban ment?
Egyébként tényleg, ajánld fel, hogy inkább ti mentek.
Azt a havonként 1 alkalmat csak ki lehet bírni, még akkor is ha nem szimpi.
Ha tényleg elviselhetetlen, akkor le lehet mondani.
Alá kell írni, hogy nem igényled a védőnői szolgáltatást és többet nem fog zaklatni.
A tanácsadóban attól még találkoztok majd és akkor nagyon feszült lesz a légkör.
Lehet, hogy csak egyeztetnetek kellene a látogatási időpontokat. Megmondhatod, hogy neked mikor nem alkalmas, hátha lehet vele beszélni.
Annyi emberség mondjuk lehetne benne, hogy észrevegye, ha zavar. Fel is tudna hívni, hogy mi van veletek és azt is beírhatná látogatásnak, senki nem tudja, hogy tényleg ott volt-e.
Gondolkodtam rajta én is, mert az enyém is egy szódásszifon szemüveges öreg trampli, aki arra sem emlékszik, hogy 2 órával azelőtt mit beszéltünk telefonon, de legalább előre megbeszélt időpontban jön, mikor épp nem felejti el... Nagyon idegesít, nem segít semmiben, tanácsot nem kérek én sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!