Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tudjatok megnezni babatok...

Hogy tudjatok megnezni babatoknak, hogy jon-e a fogacska? Ugy ertem hogy tudjatok kinyitni es belenezni a szajaba?

Figyelt kérdés
Eleg bena vagyok,nekem ugyanis nem sikerul. allandoan kiloki a nyelvet,amikor lehuzom az also ajkat es bele akarok nezni a szajaba es igy nem latok semmit. :(
2011. márc. 24. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Tiszta kézzel/ujjal bele tudsz nyúlni a szájába, ki tudod tapintani, ha megvan dagadva az ínye :)
2011. márc. 24. 09:56
 2/5 anonim ***** válasza:
amikor kacag akkor megnézem v. megcsikizem neki tiszta kézzel..
2011. márc. 24. 09:58
 3/5 anonim ***** válasza:

ha sír :(

vagy pedig a rágókájával néha sikerül úgy alakítanom, hogy látszódjon (kicsit beljebb tolom a nyelvét a rágókával, ajkát pedig kézzel lehúzom, így egy kör alakú rágóka között pont látszódik...)

2011. márc. 24. 10:00
 4/5 kisnita ***** válasza:

Én úgy szoktam, hogy lelógatom a két lábam közé és akkor tátott szájjal nevet és jól bele tudok neki kukucskálni :) Bár ezt a módszert szerintem csak nagyobb babáknál érdemes alkalmazni. Az én fiam most 20 hónapos és most jön neki a két szemfoga. Ezekkel együtt már 14 foga van/lesz. Még csak a csücske van kint mind a kettőnek.

Az első két fogacska úgy jött ki, hogy nem is tudtuk, hogy fogzik. Nem volt érezhetően nyűgösebb és lázas sem volt. Barátnőm is mondta, hogy a lányának abból vette észre, hogy kijött a foga, hogy kopogott a kanál mikor etette :)

2011. márc. 24. 10:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Két ujjal felhúzod óvatosan a bőrt az ajkak és az orr között, alul pedig az áll felé. Ez nem fáj nekik én a védőnőtől tanultam. kisfiunk sosem sírt közben.

Az már más kérdés, hogy ezt sem hagyja mindig. :)

2011. márc. 24. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!