Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek nincs elmaradva a...

Szerintetek nincs elmaradva a babám?

Figyelt kérdés
9 hos kislány, nem mászik, nem kuszik, felulni egyedul nem tud, de ha felultetem akkor ul. Forogni forog ezerrel, sot oltoztetni is nagyon nehéz, mert állandoan hasra forog. Babykompba nagyon szeret, nagyon gyorsan kozlekedik vele, feláll benne. Egyedul még nem állt fel.Kulonben nagyon zsivány, csak aggodom, hogy egyedul nem tud felulni, nem állt még fel, mászni szerintem már nem is fog
2011. márc. 22. 11:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
2 hete voltunk orvosnál azt mondta minden rendben. Nem lehet , hogy csak késobb kezdi el? forogni is 7 hosan tanult meg. Kulonben meg nagyon eleveny, jo kedvu
2011. márc. 23. 09:26
 12/13 anonim ***** válasza:
43%

Ne foglalkozz azokkal, akik azt mondják, hogy azért van elmaradva a babád, mert az övé ennyi idősen már ezt csinálta meg azt. Már annyi szuper gyerekről olvastam itt az oldalon, a legtöbb már 2 hónaposan repülni is tud.

Majd akkor aggódj, ha az orvos is azt mondja, hogy le van maradva. Lehet, hogy nem is fog mászni, nagyon sok gyereknél kimarad. Fel a fejjel, ha pedig zavar, hogy nem csinálja, akkor gyakorolj vele. HA a you tube-on beírod, hogy felülés mászatás, tök jó videót találsz, amiben doki mutatja meg, hogy lehet gyakorolni ezeket a mozgásokat a babákkal. Érdemes megnézni.

2011. márc. 23. 14:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon senki nem tud olvasni. Nem azt írtam, hogy azért van lemaradva a kislány, mert az én fiam ennyi idősen ezt vagy azt csinálta, hanem mert 9 HÓNAPOS ÉS NEM KÚSZIK!!!tökre nem a mászás kimaradásával van a probléma, de akkor mindegy.
2011. márc. 23. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!