Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adjak tápszert kiegészítésnek...

Adjak tápszert kiegészítésnek 8 hónapos babámnak?

Figyelt kérdés
Vizet adjak neki, vagy tápszert? Az esti szopinál azt vettem észre, hogy nem elég neki a tej (két mellből), tegnap már adtam neki 25 ml vizet kiegészítésként. Napközben egy ciciből szokott szopni, egy ideje ráállt, hogy este és reggel 2 cici kell. Ez azt jelenti, hogy fogy a tejem? Adjak neki tápszert? De hogy csináljam? Reggel elég neki, de sete már nem elég a tejem. Cicizünk, aztán adjak neki cumisüvegből? Már nagyon régen nem látott cumisüveget, tudni fog belőle inni? Pohárból itatom a vizet. Tápszert is abból igya? Milyen tápszer kellene neki? Este eszik főzit, aztán szopizik, szóval szomjas, de azért dilemmázok a víz és a tej között, mert lehet, hogy a napi tej mennyiség nincs meg, és akkor tápszer kéne, de lehet, hogy megvan, és akkor elég a víz. Szerintetek? Nem tudom mérni, mennyit iszik, nincs mérlegem, és itt nem is lehet bérelni.
2011. márc. 22. 09:33
 1/5 anonim ***** válasza:

hát remélem tudok vmennyit segíteni, én fiam már 9 hós, de már kb másfél hónapja így megy:

este vacsi fürcsi, 2 cici tente, majd éjfélkor kel akkor kap 150tápszert, és alszik reggelig, van h még megkel akkor kap vizet, és reggel 2 cici + amit én reggelizek (kenyér, kifli) abból kap picit. mi tejmentes tápszert iszunk cumisüvegből, de én fiam egyeltalán nem tud se pohárból, se csőrösből inni. meg hát félálomban nemtom mennyire tud pohárból inni,milyen ügyes.de nem ciciz avaros, nappal is cumisüvegből kap teát, v vizet.

2011. márc. 22. 09:56
 2/5 A kérdező kommentje:

Szerencsére este nem eszik már 3 hónapos kora óta. Csütörtökön jön hozzánk a védőnéni, majd megkérdezem tőle, hátha tud valami okosat mondani. Lehet az lesz, hogy majd veszek tápszert. De megvárom a védőnőt.

Köszi a választ.

2011. márc. 22. 10:03
 3/5 anonim ***** válasza:

én enm adnék tápsszert, inkább 1 hétig gyakrabban szoptatnám, hogy növekedjen a tej mennyisége.

hogy érted, hogy este nem eszik?

nálunk az vált be, hogy kb.6kor szopizik, utána játszik, 8 táján fürdés, újra szopi. így 6-10 órát is átalszik.

2011. márc. 22. 10:14
 4/5 A kérdező kommentje:
Éjjelre értem, nem kel fel enni, átaludja az éjszakát. Ennél gyakrabban már nem tudom mellre tenni. 2 óránként cicizik.
2011. márc. 22. 10:46
 5/5 A kérdező kommentje:
Este eszik főzeléket, ahogy írtam a kérdésben is.
2011. márc. 22. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!