Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős kor után nincs...

Mennyi idős kor után nincs már szüksége a babának anyatejre, vagy tápszerre?

Figyelt kérdés

Úgy értem 6 hónaposan elkezdjük a hozzátáplálást. Mikor van, hogy már jó, ha csak szilárdat kap a baba?

Tápszert nem szeretnék adni neki, ezért szeretném tudatosan csinálni, hogy mindenképpen legyen tejem.

2011. márc. 21. 09:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Bocsi, de az "úgy tudom, utána lehet csak egyebekkel etetni" dolog nem túl nagy hozzáértésre vallott.

Ez sajnos nem úgy működik, hogy mindent megteszek, hogy legyen tejem, és akkor lesz is (ugye a kérdező kérdése ebből indult ki, hogy mindent meg fog tenni, és nem akar tápszert adni). Én is megtettem mindent, mégse volt tejem, csak 5 hónapig. A gyerek meg nem éhezhet! Tehát ha tápszert KELL adni, akkor KELL adni és kész.

2011. márc. 21. 15:31
 12/12 kisnita ***** válasza:

Teljesen igaza van az utolsó válaszolónak. Én is megszenvedtem a tej hiánnyal, de hiába gyötörtem a mellem, fejtem ész nélkül semmi, de szó szerint SEMMI hatása nem volt. Persze, akarni kell mert sok minden fejben dől el, de ha nem megy nem kell foggal-körömmel ragaszkodni a szoptatáshoz. A tápszer nem méreg! 5 hónapos kora óta kapja a fiam és az égegyadta világon semmi baja nincs tőle. Sokkal jobban érzem magam amióta megbarátkoztam a gondolattal, hogy nem tudom már szoptatni. Nem vagyok idegbeteg és a napon nem csak a fejésből áll. Inkább legyen tápis a gyerek és legyen egy normális anyja mint hogy szívja a semmit a mellemből, éhezzen és legyek idegbeteg, hogy képtelen vagyok jóllakatni a gyereket.

Sok sikert kívánok neked a hosszú szoptatáshoz kedves Kérdező és kívánom, hogy sikerüljön addig szoptatni a babád ameddig szeretnéd, de ha véletlenül nem sikerül akkor se ess pánikba, hidd el nem éri meg.

2011. márc. 21. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!