Kisfiamnak 40 fokos a laza vigyem el ugyeletre (13 honapos)?
Figyelt kérdés
Adtam neki 1 oraja lazcsillapitot es lemet 39.6-ra, most alszik szegenykem. Nem tudom mit tegyek igy vasarnap. Vigyem el ugyeletre. Semmi gond nem volt egesznap, jatszotereztunk hazajott es elaludt. 2 orara ra felbredt hanyt, adtam neki egy kis fott burgonyat es a laza 40 fokos volt. Gyorsan lazcsillapito de szegenyem egybol be is aludt ismet. Ebresszem fel es vigyem ugyeletre vagy hagyjam aludni?2011. márc. 20. 16:29
11/15 anonim válasza:
Az én fiam is ennyi idős volt, mikor felment ennyire a láza.
Mi ügyeletet hívtunk.
Majd írd meg, mi lett!
12/15 anonim válasza:
Hogy van a kisfiad? lement a láza?
13/15 anonim válasza:
Hogy van a kicsi? Mindenképp írd meg!
14/15 anonim válasza:
Hogy van a fiad? Írj, amint tudsz! Köszi
15/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok kedves valaszadok. Koszonom, hogy valaszoltatok es aggodtatok ertunk es bocsi, hogy csak most van idom irni. Kisfiamnak sulyos fulgyuladasa van. A bal fule teljesen be van gyuladva szegenykemnek es a bal szemere is rament, az is meg van neki dagadva. Antibiotikumot kell szednie 3-szor egy nap. Ettol volt neki ilyen magass laza. Tegnap az ugyeleten lehoztak a lazat meg kaptunk ottani kikevert lazcsillapitot amit 6 orankent lehet adni na meg nurofent 8 orankent. A laza most mar szerencsere nem magass. Reggel 38 fok volt. Most alszik, nemreg mertem es 37 fok alatt volt. De ejjel kettokor lazcsillapitot kapott mert ismet 38 fok fole kezdett menni a laza. De sajnos ezt kihanyta, ugyhogy hutofurdoztettuk. :( Gondolom az antibiotikum is hasznal most mar valamennyire es javulni fog a helyzete. 5 napig kell szednie es utanna vissza kell vinnem megnezetni a fulet. Pedig szegenykem nem piszkalta a fulet, semmi jele nem volt, hogy erre gyanakodtam volna. Csak levert volt, kedvetlen es etvagytalan na meg lazas. Ma mar egesz jo a kedve csak kicsit hamar farad es tobbet alszik. Koszonom megegyszer mindenkinek aki velunk izgult es boldog babazast!!
2011. márc. 21. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!