Londoni anyukák, hol érdemes gyerekruhákat venni?
Figyelt kérdés
milyen árban vannak itthonhoz képest?
ill. hol a legolcsóbb?
2011. márc. 20. 14:11
1/10 anonim válasza:
Én tuti nem fogom mindet újonnan venni. Ebay-en rengeteg ruhacsomag van fillérekért.
2/10 A kérdező kommentje:
Ti kint laktok vagy készültök kimenni?
2011. márc. 20. 15:06
3/10 anonim válasza:
Én itthonról is egy www.mothercare.com nevű angol webáruházból rendelek. Neked angliába ingyenes a házhozszállitás, és én nagyon szeretem a termékeiket árban és minőségben is.
5/10 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy én itthon a legtöbb ruhát turiban veszem és attól félek hogy a bolti áraktól majd szívrohamot kapok, mert úgy tudom kint nincsenek ilyen turik, azért érdeklődök hogy van e vmi lehetőség, hogy mégse kelljen egy pl. pulcsiért 2-3 e ft-ot kiadni, ha kint él az ember.
2011. márc. 20. 16:26
6/10 anonim válasza:
Első vagyok. Kint élek már 4 éve.
A márkás ruhát itt is meg kell fizetni. Pl. next. Viszont szezonvégi akciókban itt is olcsón lehet vásárolni.
7/10 A kérdező kommentje:
Nekem egyáltalán nem fontos hogy márkás legyen, nem vagyok NEXT függő sem :D
2011. márc. 20. 17:21
8/10 anonim válasza:
Akkor meg a primark-ba lehet olcsón venni ruhákat. De ahogy már írtam, sokkal olcsóbb, ha ebay-en veszel használtan.
Én vettem már 15 fontért kb. 30 db-os csomagot és nagyon szép állapotban voltak a ruhák.
9/10 anonim válasza:
Charity shop-ok, primark (van harrow-on-the-hill-en, es mashol is nem csak az oxford streeten)
10/10 anonim válasza:
Ja es olcsobb, mint Mo-n, utolso vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!