Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet az, hogy külföldön...

Hogy lehet az, hogy külföldön nincs baba-tea?

Figyelt kérdés
Már nem egy választ,vagy kérdést olvastam,hogy tanácstalanok az anyukák tea ügyben,hogy lehet nállunk meg annyiféle van...
2009. febr. 23. 11:38
 1/5 anonim ***** válasza:
miért ne lenne? Ausztriában is van egy csomó üzletben...ezt most nem értem...
2009. febr. 23. 11:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Melyik országban nincs? Ausztriában Bipa, DM, Schleckerben, utóbbiban kedvezőbb árú. Bár nem ezt kérdezted, de ha nincs, megveheted az összetevőit pl. gyógyszertárban. Pl. édeskömény, kömény az emésztés megkönnyítésére, a kamilla nzugtató-alvássegítő...stb, neten utánanézhetsz másnak is. Sok kész teakeverék is van a gyógyszertárban, pont ezt még nem kerestem.
2009. febr. 23. 12:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Jó pár kérdéssel ezelőtt volt,hogy "Tea vagy a cumigumitól változott.....na ez a kismama is azt írta,hogy külföldi és nincs nálluk baba-tea de ezt már nem először olvasom,én csak segíteni szeretnék....
2009. febr. 23. 12:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom ez hol lehet,d Németországban biztosan van.Itt lakom.

Ugyan úgy van a HIPP gyerek teák,több ízben,külön hasfa´jásra,stb....

2009. febr. 23. 14:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Spanyolországban pl nincs Hipp tea és egyáltalán semmilyen gyumölcsös babatea, otthonról küldetjük.
2009. febr. 23. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!