Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hozzátáplálás. Hogyan tovább?

Hozzátáplálás. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Kisfiam most múlt 5 hónapos és már nagyon szépen eszi a banánt, almát.Uzsira adok neki, és van hogy annyit eszik, hogy nem is kér már cicit.Most mi jön?Gondoltam kóstoltatok vele majd kis krumplit anyatejjel keverve,de akkor a délelőtt még maradjon csak szoptatás?

Vagy a gyümit majd át kéne tenni tízóraira és uzsira valami tej féleséget, mondjuk joghurtot, krémtúrót kéne adni?

2011. márc. 20. 10:30
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én is úgy jártam, hogy második alkalomra is annyira ízlett neki a burgonya-almapép, hogy 60 grammot evett belőle, utána pedig már csak 30 ml tápszert evett. Egyébként én is adnám neki uzsonnára a tejpépet, de valaki azt írta hogy még nem, ne akarjak két étkezést kiváltani egyszerre. Bár ő még csak 4 hónapos, de a tejpép nagyon bejött neki. Arra gondoltam hogy adom neki, de aztán mégse, minden bizonnyal tapasztaltabb az aki azt írta nekem.

Pedig lehet a tejpépben is van annyi vitamin mint a tápszerben.

2011. márc. 20. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!