Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hozzátáplálás. Hogyan tovább?...

Hozzátáplálás. Hogyan tovább? Már eszik gyümölcsöt délelőtt két szopi közt. Mi legyen a következő? Déli szopi elött adjak neki főzeléket? Vagy déutáni szopinál adjak neki mást?

Figyelt kérdés
Hogy csináljam? 5 és fél hós a kicsim. Leirnátok az étrendeteket? És hány kiskanállal eszik a babátok?
2009. okt. 26. 10:48
 1/3 anonim ***** válasza:
szia az én kislányom 6 honapos, 4 hos kora óta kap főzit, sajnos 5 hosan elment a tejem azóta tápit és tejpépet is eszik, én ugy kezdtem hogy ebédkor a szopi előtt adtam neki főzit( bébiételt a korának megfelelőt, de szerintem a 4 hos kortól valóval kezd mert abban még nincs husi, lehet a husis furcsa lenne elsőre a gyomrának)szoval a babakanállal adtan neki 10.et felét kiköpte, másnap 20-at és 3-ik nap hagytam annyit egyen ammenyit akar, fél üveget kért.ezek után szopizott. evés után mindig megkináltam szopival mig meg nem ette az egy üveget. figyelj hogy valami édessel kezd mert az anyatej is édes, pl nekem szivesen ette a paradicsomos krumplit, sütőtököt. aztán 5 hosan kiváltottuk a délutáni szopit is tejpépre.remélem segitettem.
2009. okt. 26. 11:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi 7,5 hósak vagyunk. 6 hósan kezdtük a hozzátáplálást, azóta is anyatejes.

Csak délelőtt 2 szopi között eszik gyömölcsöt 180-at kb. most próbálkozom a déli szopizás kiváltásával, mert én azt olvastam hogy az a következő. Eleinte csak kóstolgattasd neki ilyenkor a már megszokott ízeket, aztán amikor már megeszik egy normál adagot akkor elhagyható a cicizés.

Mi egyelőre ott tartunk, hogy a zöldségeket nem szereti annyira mint a gyümölcsöt, így egy kicsi banánt is keverek főzelékbe :) Így legalább eszegeti, de nem annyit mint délelőtt, kb 10 kiskanállal. Szóval még mi is szopizunk utána valamennyivel.

Remélem tudtam segíteni.

2009. okt. 26. 11:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi lányok a segítőkész válaszokat!
2009. okt. 26. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!