Hogy segíthetnék? 7 hetes kisfiam nem tud kakilni már tegnap reggel óta, hasa nem fáj de ez nem jó igy.
Ha anyatejes, akkor nem gond. Ha tápszeres, még a mai nap akkor is belefér...
Amúgy kamillatea cukrosan szokott segíteni...de kicsit adjál neki elsőre, mert hajt.
7 hetes babának én nem adnék kamilla teát... A védőnőnk nem szokta javasolni ilyen pici babának mert allergizálhat.
Ha anyatejes akkor semmi gond nincs, főleg ha nem fáj a hasija. Az én fiam volt, hogy 12 napig nem kakilt mikor csak szopizott.
Ha tápszeres akkor elvileg minden nap kellene lenni székletnek. Bár a védőnőm azt mondta, ha 1-2 nap kimarad az még nem túl nagy baj, de ha a 3. nap sincs széklete akkor meg lehet próbálni hőmérőzni hátha az segít.
Hát mi ugy eszünk hogy anyatej és pótlásként tápszer.
Eddig naponta többször is volt széklete és ezért lep meg hogy most egyáltalán nincs.
10. 11 vagyok
Hm, hm, érdekes, Nekem pont a védőnőnk javasolta a kamillát...meg 1x a Heim Pálban is mondták...pedig még 1 hós sem volt.
Kislányom 3 hetes, szintén anyatej + tápszer kombinációval. Naponta egyszer kakil, van, hogy egyszer se nagyon. De olyankor szenved, rettenetesen fáj a pocakja, és amikor meghőmérőzzük, akkor kipakol kb. 3 adagot.
Nekünk is javasolták a teát. Akár kamilla, akár édeskömény teát. A lényeg, hogy az kicsit lazítja a székletet, könnyebb kakilnia a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!