Hogy telik a napotok egy 8 hós babával? Mit játszotok? Mit csináltok?
Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 10:37
1/4 anonim válasza:
A kisfiam 7 hós múlt, nálunk most az álldogálva játszás és a mászás a "sláger".
2/4 anonim válasza:
szióka!
Az én babaám 9 hós lesz,és mindent csinál aminek nincs köze a játékaihoz.
Szekrények kirámolása,fiókok kihúzgálása.Bátyus szobájának megtámadása,ha nyitva maradt az ajtó, ott a tengerimalac kergetése a fő szám.Konyha felfedezése ha beszabadul,ott szekrények kipakolása,kuka,seprű lapátstb.Tehát ilyeneket csinál,de ha a földön vagyok vele és elkezdek valamivel játszani,akkor ő is jön.
Mi kb ezt csináljuk 2 hónapja,pedig vettem neki jobbnál-jobb játékokat.
3/4 anonim válasza:
Nézzük az ajtón át a kutyákat, a fejemre teszem a textilpelenkát és amikor lehúzom,akkor kukucsolok, Vasalás közben rázogatom, amit vasalok és táncikálok, énekelek hozzá. Játszunk a játszószőnyegén. Nagyon sok játéka van, de a legjobb azzal játszani, ami nem játék. Fakanál, műanyag tányér, és tulajdonképpen minden konyhai eszköz. Jó rágni az eldobható pelenkát is, lehet hajtogatni.
4/4 anonim válasza:
Előző vagyok: nézegetjük magunkat a tükörben és hurcolászom a mei-tai-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!