Kiderült, hogy mitől volt csalán kiütése kisgyerekednek? Ha volt neki.
Figyelt kérdés
Én sajnos nem tudok rájönni, pedig sokat gondolkodtam rajta. Lehet, hogy nem ételtől, hanem valami koszos tárgyat a szájába vett és attól? 13 hónapos kislánynak.2011. márc. 19. 12:09
1/4 anonim válasza:
az enyém 8 honapos, és mikor az elsö adag tápszert megitta akkor lett, azota tejmenteset kap, valoszinüleg tejérzékeny sajnos
2/4 anonim válasza:
A fiamnak a Johnson esti fürdetőjétől.
3/4 anonim válasza:
Nálunk nem derült ki 100%-ban,de nagy valószínűséggel a naptej okozta(tavaly nyáron jött ki rajta,szinte az egész teste egybefüggő csalánkiütés volt).Amikor lecseréltük teljesen hipoallergénre(meg kapta a Fenistil cseppeket),elmúlt.Kíváncsi vagyok idén nyáron mi lesz...
4/4 anonim válasza:
Sziasztok,az én lányomnak állítólag pillangó vírus okozza,már két hete kiütéses,a hasán és a lábán kezdődött,most ott tartunk,hogy az egész testét ellepte.Szörnyen néz ki szegény és semmi nem használ,sem a krém,sem a fenistil csepp.Ha kenem a krémmel,akkor sír,hogy fáj,a szívem szakad meg.19 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!