Milyen gyümölcsöket adsz most kb.1 éves kisgyerekednek?
Igaz már márciusban volt 1 éves , de amket írtál, mint ette/eszi emellet adtam, sőt most is adok üvegeset is.
Abból is mindegyiket szereti
Nem hiszem, hog baja lenne től, sőt...
Szilva alma barackok szolo banan mango sargadinnye korte......
most a szolo es mango a kedvenc
második
szőlő kimaradt, azt imádja
az én lányom se gyümölcsös, inkább a zöldséget szereti jobban.
Szinte csak almát kap, de az sem magában, hanem joghurtba csempészve, babapiskótával, vagy keksszel. másként nem eszi meg. A banánt szeretné, de attól szorulása van, így csak ritkán kap. Szereti viszont a gesztenyét, találtam laktózmentes csemegét a Sparban, MArcinak hívják, a túrórudihoz hasonló, de persze nem túró van benne, hanem gesztenye és meggy lekvár.
egyébként a gyümölcsöt úgy is pótolhatod, ha kap pl. lekváros kenyeret. A lányom gyakran kap házi készítésű sárgabarack lekvárt egy kis kenyérre.
sokan túróval keverik a gyümölcsöt, azt is kipróbálhatod, hátha keverve valamivel szivesebben megeszi.
a gyümölcshiányt egyrészt gyümölcsös joghurttal pótolom, vagy minden héten kap alma-husi, alma-cékla-husi főzeléket.
Várom már a nyarat, remélem megszereti a friss gyümölcsöket.
a dokink egyébként azt mondta, hogy ha eszi a zöldségeket, akkor nincs gond abból, ha nem nagyon eszik gyümölcsöt.
megjegyzem, a tesóm bölcsiben dolgozik, a nagyobb gyerekeknél sem sokkal jobb a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!