Hívni kell? Ti, hogy csináljátok? Szülinap.
Figyelt kérdés
Kislányomnak vasárnap lesz a szülinapja.Anyukámék és testvéremék maguk mondták eljönnek vasárnap és felköszöntik.Anyós még nem jelentkezett.Mondtam a férjemnek hívja fel és hívja el.Azt mondta ha valaki fel akarja köszönteni az eljön.2011. márc. 18. 19:08
1/5 anonim válasza:
Szerintem hívni kell, mi meghívót küldtünk mindenkinek
2/5 anonim válasza:
Hát mi nem szoktunk hívni, csak a barátokat akinek nem evidens hogy akkor ott a helye.De őket sem kimondottan hívjuk, csak szólunk hogy jöjjenek nyugodtan, mert nem zavarnak.
Úgy gondolom hogy evidens hogy a család, jön és köszönt.Ha ez neki nem egyértelmű, akkor én nem erőltetem.
Egyedül azt szoktam anyuval meg apuval megbeszélni, hogy mikor jöjjenek.Mert elváltak és egy időben nem akarnak egy helyen lenni.
3/5 anonim válasza:
Ha tartotok szülinapi "partyt", akkor meg kell hívni Ha nem lesz össznépi köszöntés, akkor szerintem nem, mert ha valaki akarja, úgyis felköszönti a gyereket.
4/5 anonim válasza:
Szia, szerintem az illendőség azt kívánja, hogy elhívjátok. Mivel otthon tartjátok a szülinapot és nem kimondottan valamelyik nagyszülőnél, ha nem is lesz nagy parti, nektek kell hívni. Hogyha hétköznap lenne a születésnapja, akkor is hétvégén tartanátok gondolom, mivel dolgozik mindenki. Nem tudom milyen a kapcsolatotok, de jobb a békesség, lehet, hogy ő várja az invitálást. Boldog szülinapot a lányodnak!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,már jelentkezett telefonon,jönni fog.
2011. márc. 18. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!