Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hívni kell? Ti, hogy csinálját...

Hívni kell? Ti, hogy csináljátok? Szülinap.

Figyelt kérdés
Kislányomnak vasárnap lesz a szülinapja.Anyukámék és testvéremék maguk mondták eljönnek vasárnap és felköszöntik.Anyós még nem jelentkezett.Mondtam a férjemnek hívja fel és hívja el.Azt mondta ha valaki fel akarja köszönteni az eljön.
2011. márc. 18. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hívni kell, mi meghívót küldtünk mindenkinek
2011. márc. 18. 19:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát mi nem szoktunk hívni, csak a barátokat akinek nem evidens hogy akkor ott a helye.De őket sem kimondottan hívjuk, csak szólunk hogy jöjjenek nyugodtan, mert nem zavarnak.

Úgy gondolom hogy evidens hogy a család, jön és köszönt.Ha ez neki nem egyértelmű, akkor én nem erőltetem.

Egyedül azt szoktam anyuval meg apuval megbeszélni, hogy mikor jöjjenek.Mert elváltak és egy időben nem akarnak egy helyen lenni.

2011. márc. 18. 19:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha tartotok szülinapi "partyt", akkor meg kell hívni Ha nem lesz össznépi köszöntés, akkor szerintem nem, mert ha valaki akarja, úgyis felköszönti a gyereket.
2011. márc. 18. 19:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem az illendőség azt kívánja, hogy elhívjátok. Mivel otthon tartjátok a szülinapot és nem kimondottan valamelyik nagyszülőnél, ha nem is lesz nagy parti, nektek kell hívni. Hogyha hétköznap lenne a születésnapja, akkor is hétvégén tartanátok gondolom, mivel dolgozik mindenki. Nem tudom milyen a kapcsolatotok, de jobb a békesség, lehet, hogy ő várja az invitálást. Boldog szülinapot a lányodnak!
2011. márc. 18. 20:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,már jelentkezett telefonon,jönni fog.
2011. márc. 18. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!