Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Házi tojást adhatok a gyerekem...

Házi tojást adhatok a gyerekemnek?

Figyelt kérdés
20 hónapos a lányom.A szomszéd nénitől szoktuk kapni a tanyájukról hozza a férje.Nem mertem még adni neki.
2011. márc. 16. 21:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
A bolti "kezelt" tojás abban különbözik a házitól, hogy hipós vízzel mossák meg a héját. Ezt odahaza te is megteheted. Belül nem kezelik a tojást.
2011. márc. 16. 23:51
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Barcsak azt adhatnek!!! Nem tudom, h a nagyvarosi szupermarketig mi tortent azzal a nyamvadt tojassal, amig ideert...

Jo nektek, h ilyet adhatsz a babadnak!

2011. márc. 17. 01:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Soha nem veszek tojást boltban. Csak és kizárólag anyós házi tojását adom a kisfiamnak, és magunknak is természetesen csak ebből készítek mindent. Ebben sokkal inkább megbízom, mint a boltiban. Szóval nyugodtan!
2011. márc. 17. 06:57
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Persze,h adhatsz,sőt azt add!!!A bolti tojást olyan tyúk tojja ami csak és kizárólag tápot és mindenféle mű izét evett,tehát a tojása is 'tápos'.

A tanyasi tyúk pedig evett kukoricát,herét,füvet és igazi jó kis tojata lett!

Csak a párod megnyugtatására üss fel egy boltit és egy tanyasit egy-egy pohárba,melyik a szebb,sárgább?????És valószínű a természetesebb színű az egészségesebb.

Mi faluról jöttünk városba,páromnak egyszer bolti tojásból csináltam rántottát,nem ette meg,nem volt színe.íze.....

2011. márc. 17. 13:36
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én allergiás vagyok a tojásra, csúnya csalánkiütéseim lesznek már minimális mennyiségtől is (értsd: 6 tojásos piskótából egy szelet). Viszont a nem tápos tojástól semmi bajom sincs. Így én egy nénitől veszem, akiről tudom, hogy nála a kertben kapirgálnak a csirkék, nem esznek sem tápot sem vegyszert, csak kukoricát, búzát, zöldet, napraforgót.

Lehet, hogy nincs nála akciós 20Ft-os tojás, de ezek akkorák, hogy néha nem tudom lecsukni a tojástartó tetejét.

Szóval én csak házi tojást adok a csemetéimnek (1,5 - 3 évesek).

2011. márc. 17. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!